Lirppu 2+1=3
Turo 0+0=0

.erä

maaliton

Kentällä ei pahemmin tilaa ollut, joten maalipaikatkin olivat vähissä. AVE sai luotua kuitenkin vaarallisimmat tilanteet.

AVE saves: 1 ,poss: 59%
PJ saves: 2 ,poss: 40%

01:14 1-0 Sean (1+0) Hurt (0+1) Sydis (0+1) Hurt ajoi kulmasta väkisin maalille ja kiekko pomppasi hiukan onnekkaastikin Seanin lapaan jolla oli helppo työ siirtää kiekko tyhjään maaliin.
03:47 3v1 tilanne AVElla, jonka he pelaavat tyylikkäästi muutamalla syötöllä. Kiekkoa ei kuitenkaan saada aivan maalin perukoille.
04:57 1-1 Lirppu (1+0) Jallis (0+1) läpiajo josta kiekko varmasti maaliin.
05:38 ruuhkaa PJ:n maalilla
05:58 1-2 Jallis (1+1) Lirppu (1+1) aivan erän loppuhetkillä PJ saa hyökkäyksen jonka Jallis päättää kaukaa komealla vedolla etukulmaan.

AVE saves: 0 ,poss: 54%
PJ saves: 6 ,poss: 45%

Edellisen erän tapaan AVE oli hiukan niskanpäällä.

00:33 1-3 Lirppu (2+1) Jallis (1+2) PJ käyttää paikkansa kovalla prosentilla hyödyksi. Tällä kertaa lirppu pääsi vapaalle vetosektorille hieman pistettä lähemmäksi ja kiekko börsään.
02:13 Justille pelataan läpiajo joka päättyy kuitenkin torjuntaan.
02:20 läpiajon seurauksena AVElle siunaantuu paikka suht kaukaa, veto on hyvä mutta moke etevämpi.
03:52 2-3 AVE saa paitsion jälkeisestä aloituksesta aikaan maalille paikan jonka Modano käyttää hyväkseen.
05:18 Justille vähän onen tapainen paikka maalinkulmalle, mutta mokke on iskussa.

AVE saves: 9 ,poss: 43%
PJ saves: 5 ,poss: 56%

Pelin luonne muuttui viimeisessä erässä AVEn hakiessa vimmatusti tasoitusta. Tämän seurauksena PJ pääsi paikkoihin paremmin käsiksi ja tekikin niistä kovalla prosentilla.

Ja pelin tuomaroi Snyder, mutta hänellä oli jotakin häikkää tunnuksien kanssa joten upin tämän..
Tuomari: Juusoh
Lisätty: 18.06.2008 22:47