Jakuda 0+0=0
mk- 0+0=0
sanfor 0+2=2
Turhapuro 0+2=2

Pelisarjahan on 2-0 HIFK:ille eli jos HIFK voittaa niin näemme heidät liigassa ens kautena. : )

01:19 0-1 -kessu- (1+0)
Herra blockaa hyvin miehen ja -kessu- pääsee puolittain läpäriin ja laukoo varmasti maalin.

02:23 0-2 Herra (1+0)
Maalin edessä on hyvin porukkaa, Herra pääsee kuitenkin väen oi hyvin ja laukoo HIFK:in 2-0 johtoon.

-kessu-:lla kaksi aivan unelma paikkaa, toinen hyvä veto paikka, mutta maalivahti torjuu ja toinen lähti liikkeelle Herran todella upeasta zipistä josta -kessu- pääsi läpiajoon, mutta veto meni hieman ohitse.

04:54 1-2 santoz (1+0)
Völlingin ainoa pakki santoz pääsee b-pisteeltä vetämään ja maalinhan se uppoaa.

Heti erän alkuun vaarallinen paikka HIFK:ille. Herra puolittain läpiajossa, mutta päättää ootella -kessu-:n mukaan, eikä itse ratkaista, mutta tilanne päättyy moken syliin -kessu-:n kuljettamana.

01:36 1-3 Herra (2+0) -kessu- (1+1) Turhapuro (0+1)
-kessu- laittaa ovelan syötön selän takaa Herralle ja Herra ei erehdy.

Völlingillä pyörityksen poikasta, mutta tilanne päättyy Sephirotin epäonnistuneeseen vetoon.

Tonzales pääsee hyvin laukomaan, mutta ei vieläkään uppoa. Pientä kitkaa on kokoajan nähtävissä HIFK:in puolustuspäässä.

Sephirot pääsee hyvästä paikasta vetämään 3 pelaajan HIFK-juna takana, mutta ei uppoa tämäkään kuti. Aloituksen jälkeen taas hyvä paikka völlingeillä, mutta ei meinaa upota.

Ja heti perään HIFK:illä pari kovaa tilannetta erän loppuun, mutta maaleja ei synny suuntaan eikä toiseen.

Völling on alkanut saada otetta pelissä ja erässä olisi voinut tulla pari maalia enemmänkin suuntaan kuin toiseen. Peli on edelleen ihan auki, paikoista maaleja nii völling on hyvin nopeasti tasoissa tai jopa ohi, mutta 1 pakin puolustus voi hyvin nopeasti koitua kovan HIFK hyökkäyslauman kautta kovaksi kohtaloksi.

00:27 1-4 Herra (3+0) -kessu- (1+2)
-kessu- jatkaa unelma syöttöjen parissa ja Herra ei erehdy, santoz saa ihan yksinään pärjäillä HIFK:in hyökkääjien kanssa.

00:59 2-4 Tonzales (1+0) Sephirot (0+1)
Tonzales pääsee hyvään vetopaikkaan, pari HIFK:iä luutuamassa perässä ja Tonza ei erehdy.

Sephirot harhauttaa HIFK pakin ja pääsee hyvään vetopaikkaan jälleen, mutta HIFK moke koppaa kiekon.

04:55 2-5 -kessu- (2+2) Herra (3+1) sanfor (0+1)
-kessu- pääsee läpiajoon Herran avauksesta ja tekee varmasti maalin.

05:02 3-5 Sephirot (1+1) santoz (0+1)
Noni nyt kauan odotettu Sephirotin maali tuli, mutta tuomari ei maalia nähnyt.

05:33 3-6 Herra (4+1) Turhapuro (0+2)
Siellä on jälleen HIFK mies läpiajossa ja Herra pistää varmasta kiekon reppuun.

05:57 3-7 -kessu- (3+2) Herra (4+2) sanfor (0+2)
Ja vielä loppuun HIFK kruunaa liigan pääsynsä onen merkeissä.

HIFK liigaan ja Völling divariin, näin tänään. Ihan ois voinu päättyä kummin tahansa, mutta selvästi toi 1 pakin puolustus völlingillä oli riskialtista hommaa.