B.Lievers 0+0=0
hopsu 0+0=0
Juusoh 0+1=1
Snyder 1+0=1

Nouseeko Avellinot suoraan kolmella voitolla liigaan vai jatkuuko joukkueiden väliset taistelut vielä neljänteen, tai jopa viidenteen osaotteluun? Jännitysnäytelmää saapui seuraamaan ottelun alkaessa noin 10 nimimerkkiä. Aika heikonlaisesti, mutta pidemmittä puheitta ottelu alkakoon!

05:11 1-0 Sean - Harhasyöttö Genesis-päädyssä, kiekko ajautuu maalille ja lopulta B.Lieversin(?) poikkarin kautta maaliin.

Ensimmäisessä erässä oli jo yllättävän hyvää peliä molemminpuolisesti, capelierojen näkyvin pelaaja oli Ezko kun taas gnesisten pirtein oli Snyder. Muutamia selkeitä maalipaikkoja nähtiin kummallakin kenttäpuoliskolla.

01:07 2-0 Ezko - Sydis vetää viivasta, kiekko pomppaa parin äijän kautta maalille, parin sekunnin kuluttua Ezko näpäyttää kiekon verkkoon.

Erä oli pitkälti "capeliero"-hallintaa. Genesikselle ei oikein löytynyt tilaa rakentaa peliä ja Avellino piti kovaa liikettä yllä. Erän loppuhetkillä nähtiin muutama erittäin vaarallinen tilanne Genesis-päädyssä tuottamatta sen enempää tehopisteitä.

02:04 3-0 Sean (Ezko) - Ezko vetää b-pisteeltä ja Sean poimii pellosta mansikat.

02:12 4-0 Sydis (Sean) - Nopea

02:31 5-0 Ezko - Kiekonriisto ja helposti pieni siirto lähes tyhjään maaliin.

04:06 5-1 Snyder (Juusoh) - Juusohin matala vetopassi lapaan ja Snyder tuikkii onesta häkkiin.

Toisen erän alun jälkeen pelin lopputulos oli jo aika selvää. Genesis ei millään meinannut päästä pelin rytmiin ja Avellino käytti tilanteen hyödykseen ja varmisti täten liiganousunsa, onnittelut!