Muilu 0+1=1
tonii 0+2=2
Wakke 2+0=2

1.erä
03:20 0-1 Wakke (Alem - Kadlec) Wakke pääsee Alemin hyvästä passista vetämään pakkien välistä takakulmaan.

04:46 1-1 Snyder ( - ) Snyder kosauttaa tolppaan ja Muilu luistelee kiekon sisään.

05:23 2-1 Snyder (Juusoh) jos oltais händikupissa joku voisi huudahtaa "SOPU" toistamiseen Muilu ohjaa kiekon omiin.

Saves, G:4 ER:2
Poss, G:43 ER:56

Erästä: Erän alku todella tasainen ja kunnon paikoille ei päästy Kadlecin liimailua lukuunottamatta. 3:20 ER sai hienon kuvion päätteeksi maalin ja sai lievää hallintaa kunnes 4 minuutti muuttaa kaiken kastarofin tavalla. Muilu pommittaa mokelle, tämän mokke vielä, ottaa mutta seuraavasta Genesis-hyökkäyksestä Muilu kuljettaa kiekon sisään ku ei vetämällä mennyt. Tähän ei Muilu-show loppunut vaan Snyder ajaa kulmasta sisään ja pommittaa kohti etukulmaa ja jällein kerran, Muilu blokkii kiekon omiin.

2.erä
03:31 2-2 Wakke (Kadlec - Muilu) Wakke purjehtii keskustaan ja yllättäen hän on täysin vapaana ja hän sijoittaaa kiekon varmasti sisään.

04:17 3-2 Snyder (Vaic) Muilun pitkän jälkeen kuin varkaen Snyder sniputtaa takakulmaan.

Saves, G:5 ER:1
Poss, G:45 ER:54

Erästä: Genesis lähti erään suojelemaan maaliaan yhden maalin johtoasemassa ja onnistuikin siinä 3 minuuttia varsin hyvin pidettyään ER:n pojat pois vaarallisimmilta tekoipaikoilta. Taktiikka kostautui ajassa 03:31 Waken sooloon. Tämän jälkeen Genesiksen oli jällein hyökättävä ja tämän erän ensimmäinen hyökkäys toi Muilulle vaikeuksia, mutta hasek piti ER:n tasoissa. Tästä seurannut tilanne ja Muilu huitoo pitkäksi, ja kas kummaa Snyder kiittää ja kumartaa. Erän lopussa 2vs1-hyökkäys vielä Genesikselle, mutta Juusoh:n ohjaus meni ohi

3.erä
maaliton

Saves, G:1 ER:5
Poss, G:55 ER:44

Erästä: Maalittomasta erästä huolimatta erä oli todella viihdyttävä. Moni varmaan ajatteli, että Genesis rupeaisi puolustamaan kuten toisessa, mutta pojilta löytyi pelirohkeutta ja he loivat vaarallisimmat paikat. Erityisesti Snyder-Juusoh kaksikko piti Muilua välillä pilkkanaan, mutta kiekko ei koskaan löytänyt verkkoja. Viimmeisellä minuutilla KKenkä tarjoilee fantastisesti keskustaan, mutta Vaic syöksyy blokkineen ja pelaa Genesiksen jatkokiekoille.

Leijonat: Koko Genesis
Lammas: Mu "2+0" ilu
Tuomari: ilu81
Lisätty: 13.03.2008 21:17