Reewes 1+0=1
Shar 0+1=1
Wile 0+1=1

1.erä
02:09 1-0 Tuutsi (-) Karvaa hyvin ja syöksyy läpiajoon itse ja viimmeistelee tarkasti ja varmasti

Saves, TK:4 S:4
Poss, TK:48 S:51

Erästä: Erän 2 ensimmäistä minuuttia oli aika varovaista peliä ja huippupaikkoja ei liiemmin nähty. Ennen Tuutsin läpiajoa Tuutsilla oli jo pari hyvää pistohyökkäystä, mutta silloin vielä Sinappien pakit hoitivat tilanteet kunnialla. Yksi musta hetki Sinappikoneen puolustukselle ja heti soi. Maalin jälkeen Tuutsilla oli 2vs1-hyökkäyksestä oiva paikka lisätä johtoa, mutta hiukan ohi suuntautui ruoska. Tästä seuranneesta kulmaväännöstä TK saa pelattua vielä Manelle paikan, mutta ei osu hänkään. Loppu erä mentiinkin tsekaten.

2.erä
02:18 2-0 kivet (tuutsi) jällein kaikki lähti hyvästä karvauksesta ja nopea syöttökuvio jonka päätteeksi kivet lataa takakulmaan.

Saves, TK:4 S:6
Poss, TK:47 S:52

Erästä: Aika tylsä erä katsojien ja tuomareitten näkökulmasta. Sinappien pelinrakentelu oli todella vaisua ja hyökkäys stoppas todella usein joko keskialuuella tai jo omissa. Kollit joka tapauksessa rakenteli yhden hienon maalin ja oli kivetillä vielä läpiajo erän lopussa, mutta moke veti pidemmän korren.

3.erä
01:08 3-0 Tuutsi (Kivet - Marten) Paitsion jälkeinen aloitus, jonka TK vie ja

03:59 3-1 Reewes (Inso - Sammael) 3vs2-ylivoimahyökkäyksestä etukulma pettää ensimmäisen kerran

05:43 4-1 Marten (kivet - tuutsi) wristillä pakin kautta jos oiken näin??

Saves, TK:3 S:4
Poss, TK:39 S:60

Erästä: Kolmas erä ei tuonut mitään uutta otteluun. Juluman avaukset 2/3 menee kivetin tai Manen lapaan jä tämä tutkapari veivaa hiirtä sen minkä kerkiää. Erän avaus oli ensimmäisen ja tokan erän tapaan nihkeä, mutta paitsioansan jälkeen pelin komein maali oli valmis. Reewes tuo laihaa lohtua Sinapeille erän puolessa välissä ja Marten lopussa kaunistelee numeroita.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 09.03.2008 19:19