RestLess 0+1=1
taneli 0+2=2
öbe 4+2=6

Firenze 2-6 HautausmaaTarkastajat (1-3, 0-3, 1-0)

Karsintarajan alapuolella rämpivä Firenze sekä vahvasti pleijaripaikassa kiinni oleva HautausmaaTarkastajat kohtaavat toisensa deadlinen lähestyessä. Ensimmäisellä kierroksella HmT otti voiton 5-3 lukemin, Firenzellä käytännössä pakkovoitto jos mielivät sarjapaikkansa pitää.

1. erä:

00:42 1-0 Doran (Noble, Taito)
03:32 1-1 öbe (taneli)
04:50 1-2 öbe (RestLess, Hauer)
05:36 1-3 öbe (Hauer)

Firenze aloittaa väkevästi HT:n hieman nukkuessa ja Noble täräyttää pitkällä avauksella Doranin läpi, joka ei erehdy. Maalin jälkeen pelitasoittui ja molemmat saivat rakennettua peliään. HT:n parhaat paikat tulivat öbelle, kun vastaavasti Firenzen Doran sai nauttia pelikavereiden passeista. Lopulta niskan päälle pääsi öbe & HT, reilun kahden minuutin sisään vierasjoukkue teki kolme maalia, joista 1-2 -johtomaali oli upein RestLessin kikkailtua Firenze-pakkeja ja syötettyä öbe vapaaseen maalintekopaikkaan. Loppuerä mentiinkin HT:n komennuksessa, josta kertovat torjunnat Muun muassa Hauerilla oli paikka tehdä maali hänen päästyä läpiajoon, mutta tällä kertaa hasek vei pidemmän korren.

poss.: 54% - 45%
saves: 8 - 1

2. erä:

07:31 1-4 Hauer (Juhi, öbe)
09:11 1-5 Juhi (öbe)
10:55 1-6 öbe (Hauer, taneli)

Toinen erä ja Tarkastajat lisäävät painetta ja kotijoukkue on helisemässä. Puolitoista minuuttia erää takana ja Hauer rankaisee etukulmaan, tilanne 1-4. Hetkeä myöhemmin Juhi lisää vettä niskaan tekemällä 1-5 -osuman. 1-6 maalin tekijänä jo neljättä kertaa öbe hänen ehdittyä nopeimpana rebound-kiekkoon. Erän voisi tiivistää lauseeseen ''HT vie, Firenze vikisee''.

poss.: 59% - 40%
saves: 3 - 2

3. erä:

12:48 2-6 Halla (Noble, Doran)

Kolmannessa erässä ei oikein panosta enää ollut pelin oltua ratkennut jo kahdessa ensimmäisessä. Erän alku mentiin Firenzen hyökätessä rohkeasti kolmella ja Tarkastajien kyttäillessä tilannetta. Firenzen yritys palkitaan ja 2-6 -kavennusmaali merkitään Hallan nimiin. Molemmilla oli paikkansa lisäosumiin mutta niitä ei nähty. Parempi voitti kts gg.

poss.: 51% - 48%
saves: 4 - 3