GenesisGenesis - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 5-2

Hanki 1+0=1
n.a.s.t.y 1+1=2
Omistaja 0+1=1
Prestige 0+2=2

04:44 1-0 Snyder (Juusoh - Vaic) 2vs1-hyökkäys josta Juusoh tarjoilee Snyderille tyhjän maalin.

05:20 2-0 Snyder (Juusoh) Bulssien ainoalle valopilkulle Paukille sattuu epämunaus ja hän päästää Snyderin nokikkain kohti Bulssien maalivahtia ja tulos näkyy taululla.

Saves, Genesis:1 Bulls:7
Poss, Genesis:51 Bulls:48

Erästä: Ensimmäinen maalipaikka jo puolen minuutin pelin jälkeen, mutta Paukki pelastaa Bulssin. Armotonta myllytystä tulee Genesiksellä, mutta Juusohin ja Snyderin vetojen kohtalot ovat joko Hasek tai hyvää ottelua pelaava Paukin blokki. Ajassa 03:58 Bulssit saa ekan vedon kohti maalia ja siitä seurannut pitkä kiekko Genesikseltä sai yleisössä aikaa kysymyksen, olisiko tämä sittenkin Bulssien peli? Nämä Kuvitelmat loppuvat nopeasti ja heti seuraavasta hyökkäyksestä Genesis rankaisee. Bulssien köykäinen selkäranka näyttää katkeavan tähän ja Snyder pääsee helposti läpi josta kaunistelee numeroita

02:05 3-0 Vaic (Juusoh - Pirlo21) Juusoh tarjoilee pakkiparin taakse ja Vaic upottaa hienolla vedolla etukulmaan.

03:48 4-0 Juusoh (Snyder) pitkästä aikaa bulssit pääsivät hyökkäykseen, mutta Paukilta jäätyy pää viivalla ja Genesiksen höökpari karkaa oneen.

Saves, Genesis:3 Bulls:7
Poss, Genesis:44 Bulls:55

Erästä: On kyllä surullisen näköistä Bulssien peli. Tällä kertaa ei mennyt edes 10 sekunttia kun omissa oli jo ensimmäinen 2vs1-hyökkäys. Ainoa pelaaja joka tätä peliä pitää siedettävissä on Bulssien kassari. Tukku ylivoimahyökkäyksiä kiinnit. Genesiksen peli oli välillä diivailua, mutta Bulssien käytyä kerran hyökkäysalueella muuttui äänikellossa ja rummutus jatkui kohti Hasekia. 02:05 Tuli sitten viimmeistään se lopullinen niitti, kun Genesis pääsi 3vs2-hyökkäykseen ja Vaic antoi ruoskan laulaa. Kuten ekassakin erässä ensimmäisen maalin jälkeen on Paussin vuoro nousta negatiivisesti kuvaan ja hän lahjoittaa Genesikselle onen. Tämän jälkeen erä totteli kaavaa Juusoh ja Snyder vs Bulssien moke.

02:34 4-1 Hanki (Liskis - n.a.s.t.y) varsin vaarattomalta näyttäneen maalintakana pyörimsen jälkeen näppärä maali

03:32 5-1 Snyder (Juusoh) Juusoh heittää kolmen Bulssin pelaajan välistä kiekon maalille ja Snyder on haaskalla.

03:39 5-2 n.a.s.t.y (Liskis - Paukki) Aika heppoisesti Genesis satsaa VR:ään maalin jälkeen ja nasty pääsee rankaisemaan.

Saves, Genesis:6 Bulls:4
Poss, Genesis:45 Bulls:54

Erästä: Erä alkoi varsin tutulla kaavalla ja Genesis rupesi painamaan kohti Paukkia ja vastustajan maalia. Tällä kertaa Paukki hoiti huolen, että Genesis ei pääse erän alkuun rankaisemaan. Yllättäen ekan maalin tekee Bulls varsin vaarattoman näköisestä paikasta. Bulssin pelistä näkyi, että peli oli menetty ja kaikkien kyykytysten äiti oli, kun 3 Bulls pelaajan välistä Juusoh törkkää limppua missä Snyder odottaa lapa jäässä. Genesis lepsuilee vielä maalin Bulssille, mutta mitään kysymysmerkkejä ei jäänyt ilmaan ketkä tästä pisteet ansaitsi kotiin
Tuomari: ilu81
Lisätty: 08.03.2008 00:53