keppi 1+0=1
soopa 0+0=0
Zakka 0+0=0

HIFK - Team Jupiter 6-1 (2-0, 0-1, 4-0)

Ttttttttttttttttttttervetuloa seuraamaan ratkiriemukasta 1. Divarikiekkoa HIFK:n kotihalliin Pedon Luolaan. HIFK voisi voitolla parannella sijoitustaan kärkikastissa, kun taas Jupiterille pisteet olisi elintärkeitä nousukarsintoja ajatellen.

1. Erä
---

Jupitermyllyä, kulmasta tullaan ja Hokiolli vispaisee löysän kudin, joka kuitenki yllättää maalivahdin ja kiekko jää pyörimään puolityhjän maalin eteen! Soopan pehmeet kädet kuitenkin jäätää kriittisellä hetkellä eikä maalia synny.

4:17 1-0 Turhapuro (Herra, -kessu-) - Herran vihanen laukaus, kiekko suoraan turhikselle joka olisi voinut tuikata jo siitä maalin, mutta jupiter puolustus estelee tarpeeksi. Estelyistä huolimatta kiekko jää Turhikselle, joka käy viemässä kiekon etukulmasta sisään kun maalivahti on vieläkin jäissä.

5:57 2-0 -kessu- (Herra) - Zakka menettää alimpana, josta -kessu- tinttaa moken kautta pörsän.

HIFK: Lakari Sindfors 1, Hallinta: 48%
Jupiter: Hebe Kassiopeia 5, Hallinta: 51%

Tasaista vääntöä, Jupiter pikkaisen niskan päällä, mutta maalit viimeisteli HIFK.

2.Erä
---

-kessu- tulee röyhkeästi keskeltä laukoen heti Nikoskelaismaisesti ylärimaan!

keppi pääsee tykittään lähietäisyydeltä mutta takavuosien huippuvahti Lakari Sindfors on valppaana.

Zakka leikkii sankaria ja menettää alimpana -kessu-:lle muttei tee.

2v1, -kessu- laittaa päädyn kautta Herralle laukoakseen kiekon pystypuuhun. Jatkotilanteen hoitaa mallikkaasti Jupiter puolustus.

Herra leikkii Suomen alppihiihdon töykeimmän tukkamallin omaavaa Palle "Ohta" Kalanderia ja pujottelee jupiterpelaajien välissä. Harmillisesti -kessu- on maalivahdin alueella ja pelikatko.

11:30 2-1 keppi (Hokiolli, Japsu) - 3v2, hyvillä nopeilla syötöillä keppi pelataan puolustuslinjan taakse, mistä hän tuikkaa jupiterin ensimmäisen illalle.

Jupiter sai voimaa maalistaan ja myllyttää loppuerää uhkaavasti, mutta HIFKin helpotukseksi peli vihelletään keskialueelle kepin möyhittyä Lakarin alueella.

HIFK: Lakari Sindfors 3, Hallinta: 45%
Jupiter: Hebe Kassiopeia 3, Hallinta: 54%

HIFK hallitsi erää loppupuolelle saakka luoden vaarallisia paikkoja. Erän lopussa kuitenkin Jupiter löytää Tahani Jummisen viljelemän MOMENTUMIN ja on melkein tulla tasoihin. Tilanne on jännä kolmanteen erään mennessä, tutiseeko HIFK:n housuissa kakka?

3.Erä

12:49 3-1 -kessu- (-) - Japsun syöttö menee suoraan -kessun-: lapaan josta hän taituroi kahden maalin johdon.

Noin reilun puolentoista minuuttia ennen loppuvihellystä Jupiter ottaa maalivahdin pois. Tuottaako se tulosta?

16:33 4-1 Herra (sanfor) tm. Ei näy tuottavan, ja herra laittaa yhjiin.

16:57 5-1 Herra (-kessu-) Herra läpi ja hän ei erehdy.

17:40 -kessu- (Herra, Turhapuro) Vantaimer!

HIFK: Lakari Sindfors 4, Hallinta: 51%
Jupiter: Hebe Kassiopeia 2, Hallinta: 48%

Ei tutissut HIFK:n pojilla puntti housuissa. HIFK sai muutamia vastahyökkäyksiä Jupiterin voimakkaan painostuksen ansoista kuitenki kartuttamatta maalitiliä. Jupiterin maalivahti Hebe Kassiokeia otettiin pois maalilta, joka meinasikin tuottaa aluksi tulosta, mutta keskialueen aloituksessa satanolla häviö ja Herra niittaa viimeisen naulan arkkuun. Loput maalit olivat vain kaunistelua.