obZen 0+0=0

HIFK – H.C.P

04:09 by Earl (1+0)
05:26 by Apari (1+0) -kessu- (0+1) Boocha (0+1)

Ottelun ensimmäinen erä alkaa vauhdikkaasti. Jo ajassa 00:35 Earl pääsee puolittaiseen läpiajoon, mutta maalia ei synny. 04:09 pelattu, kun Earl onnistuu. Maalin edestä sisään pienin häslingin jälkeen. Näin HCP 0-1 johtoon. HIFK tasoittaa pelin 1-1, kun peliä on pelattu 05:26 Apari tuikkaa kumin maaliin kessun ja Boochan syötöistä. Aivan erän lopussa kessulle tarjoutuu hyvä paikka, mutta ei onnistu.

*** PERIOD 1/3 OVER, score: HIFK 1-1 H.C.P
*** HIFK saves: 4, poss 58%
*** H.C.P saves: 2, poss 41%

01:20 by KRS (1+0) -kessu- (0+2) Boocha (0+2)

HIFK painostaa ottelun toisen erän alkua, ja tämän ansiosta ajassa 01:20 KRS tekee maalin kessun ja Boochan syötöistä. Ajassa 2:20 chou vetää b-pisteeltä, moke hoitaa irtokiekoksi, josta Earl tinttaa, mutta Turhapuro "torjuu". Loput toisesta erästä olikin tarkkaa peliä molemmilta joukkueilta. Paikkoja ei kauheasti tullut.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: HIFK 2-1 H.C.P
*** HIFK saves: 2, poss: 56%
*** H.C.P saves: 3, poss: 44%

Ottelu viimeisen erän alku on taas tasaista vääntöä. Kupikaan joukkue ei saa kunnon vetopaikkaa aikaiseksi. Samaa näyttää toistuvan nyt jokaiseen hyökkäykseen lähtiessä. Vetopaikalle ei päästä, vaan puolustajat hoitavat kiekon pois. Neljän ja puolen minuutin kohdalla Earl saa hyvän paikan, mutta ei tällä kertaa onnistu. 4:48 pelattu, kun KRS pyssyttää, mutta molari on hereillä. HCP painostaa ottelun loppuminuuttia, mutta tuloksetta. näin HIFK vie ottelun 2-1

*** GAME OVER, score: HIFK 2-1 H.C.P
*** HIFK saves: 2, poss: 54%
*** H.C.P saves: 3, poss: 45%

Yhteenveto: Ottelu oli hieman HIFK painotteinen, se näkyi myös tuloksessa. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin.

*** KRS - virtaa HIFKin peliin hepun tullessa kentälle toiseen erään.