Les BoysLes Boys - HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 0-6

fouba 2+1=3
Jebsu 3+2=5
jugi 1+2=3
Napoleon 0+0=0

Huima liigaottelu käynnistymässä. Ottelussa kohtaa liigaan noussut Roikkulämy, sekä Les Boys. Molemmilla joukkuella on takana tappio. Odotan ex-Nightmare tähti- Jebsulta paljon hienoja syöttöjä - ja miksei myös maaleja. Itse otteluun ->

1. Erä

Ensimmäiset 2 minuuttia menevät ilman sen suurempia tilanteita, kunnes:
2:16 räjähtää! 0-1 by fouba (Jebsu). Sieltähän se liruu! Etukulmasta fouba upottaa helpohkon näköisesti. Jebsun upea jättö taakse.

Viiteen minuuttiin mennään molempien koittaen hajottaa toisen puolustus, mutta 1v1 tilanteissa pakit hoitavat homman himaan.

5:05 0-2 by jugi. fouba syöttää jugille(vaikka tarkoitus oli Jebsulle, joka oli onessa), joka niittaa kiekon takakulmaan. Syöttö katosi matkalla.

POSS: 57 - 42
SAVES: 3 - 3

2. Erä

Joukkueet jatkavat ilman vaihtoja. Itse tahtoisin nähdä Muppetin ilmestyvän kentälle.

7:32 0-3 by Jebsu. Huhujen mukaan veto p-pisteeltä, josta kävi itse sorkkasemassa riparin sisään. Toinen huhu kertoi, että veivasi 3 pakkia ja teki.. tiedä sitten.

8:53 0-4 by Jebsu (jugi). Upea syöttö jugilta maalille, jossa Jebsu odottaa.

9:34 0-5 by fouba (Jebsu-jugi). Jebsu syöttää ja fouba pistää vastustamattomasti kiekon häkkiin.

Jos äsköinen erä oli tasainen, niin tämä oli selvästi Roikkujen erä. Hienoja syöttöjä kaverilta toiselle, joka tuotti tulosta. Kuten alhaalta näkee, molari ei torjunut yhtään kutia, mutta 3 meni sisään.

POSS: 51 - 48
SAVES: 0 - 3

3. Erä

15:18 0-6 by Jebsu (fouba). fouba syöttää Jebsun 1v1, josta jallittaa pakin ja tuikkaa kiekon pussiin.

Kolmas erä oli jo parempaa LB:tä. Etenkin erän alussa pääsivät hyökit kokeilemaan molaria. Ehkä hieman jopa huonoa tuuria, ettei kiekko sisään pompi. Jebsun maali sitte lamaannutti, josta Roikku sai taas otteen ja alkoi vyöryä kohti LB-maalia.

*** Jebsu - Hoiti homman kotiin hienosti.
** Napoleon - Nollapeli sekä varmoja otteita koko pelin ajan.