Rocko 0+0=0
Rupp 0+0=0
ubeli 2+0=2

Fiilistelyt:
Amigot tarvitsevat voiton jatkaakseen ratkaisevaan peliin, Naturet lienevät toista mieltä. Ottelua saapui seuraamaan tarpeeksi väkeä, joten peli alkakoon!

Peli alkaakin heti räväkästi ja Nature saa hyvin tilannetta luotua.
00:30 0-1 ubel - Jurgeni sorvaa laidasta tulleesta lätystä omiin. Hassu tilanne.
05:05 1-1 ftaaby (Puslu, Emre) - Lyhyen syöttelykuvion päätteeksi ftaaby napauttaa etunurkasta.
05:34 1-2 ubel (Plaz, Kalkku) - Naturen nopea kuittaus äsköiseen

Ensimmäinen erä oli pientä hapuilua molemmilta jengeiltä, mutta enimmäkseen NC:n hallintaa. Amigoilla oli vaikeuksia päästä paikoille.

05:36 2-2 ftaaby - Amigojen pyörityksen jälkeen Emre tsippasi maalille ja ftaaby sai tyrkättyä sisään.

Amigot saivat pelistä kiinni ja erässä nähtiin useita vaarallisia yrityksiä. Nature jäi hieman alakynteen, joten jännäksi menee.

00:25 3-2 ftaaby (Puslu, Emre) - Riiston jälkeen pari syöttöä ja pieni rämpytys, ei siinä muuta tarvittu.

Kolmannessa nähtiin jo sitä Kiekkoliigan glamouria, tiukkaa vääntöä ja kyyneleitä. Amigot saivat lievän tuurin kautta voiton, sillä peli olisi voinut päättyä aivan kummalle tahansa. Viihdyttävää katsottavaa, ei voi muuta sanoa.

Amigot taistelivat 1-2 otteluvoitoista tasoihin, joten seuraava ottelu tulee ratkaisemaan erään liigaan nousevan joukkueen nimen.