Pavelski 1+1=2
Tomekki 0+1=1
Zampou 0+0=0

<b>Leningrad Cowboys - Helsingin Jokerit 0-2</b> (0-2, 0-0, 0-0)

Molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukon peräpäästä. Tarkalleen ottaen LeCo on viimeinen ja HeJo on toiseksi viimeinen. Panoksena ottelussa mahdollinen säilyminen 2.divarissa ilman karsintoja nimittäin LeColla on 7 pisteen ero viimeiseen sijaan, jolla säilyttäisi paikkansa ilman karsintoja, jos tappio tulee mahdollisuudet heikkenevät entisestään. Jokereilla on kolmen pisteen matka säilymiseen ilman karsintoja. Voitolla mahdollisuudet paranisivat roimasti.

<b>1.Erä</b>

3:26 0-1 Metroman (Tomekki , stbk) - Jokerit lähtee aloittamaan hyökkäystä keskialueelta. stbk passaa laidasta keskeen Tomekille, joka siirtää seuraavaan laitaan Metromanille. Kiekko haltuun, katse ylös ja veto tarkasti takakulmaan.
4:35 0-2 stbk - Sori, en nähnyt. Morin piikkiin.

Statistiikka:
Hallinta: 54% - 45%
Laukaukset: 4-5
Torjunnat: 3-4
Paitsiot: 1-1
Pitkät: 1-1

Erän ensimmäinen puolikas oli molemmilta joukkueilta tunnustelua, eikä todellisilla maalintekopaikoilla juhlittu lukuunottamatta stbkn puolittaista läpiajoa. Erän puolivälissä Jokerit rakentaa hienolla syöttökuviolla Metromanille paikan, josta hän pelimiehenä ei erehdy. Ja minuuttia myöhemmin stbk pääsee niittaamaan taukoluvuiksi 0-2.

Pitkät: 0-1

Oikeastaan mitään sanomaton erä: pientä neppailua keskialueella, eikä vaarallisia maalipaikkoja ollut kuin muutama. Niistäkin vedot menivät suoraan maalivahdin syliin tai ohi. Siis kolmanteen erään lukemissa 0-2.

<b>3.Erä</b>

maaliton

Laukaukset: 2-8
Torjunnat: 8-2
Paitsiot: 2-0
Pitkät: 0-0

Jokerit jäädytti pelin hyvin, eikä Leningrad Cowboys päässyt iskemään ainuttakaan maalia Markkasen selän taakse.

<b>Peliraportti:</b>
Molemmat joukkueet eivät parastaan esittäneet, mutta Jokereiden ensimmäisen erän kaksi maalia riittivät voittoon, kun puolustuskin hoiti hommansa mallikkaasti - nolla maalia omiin!