Fice 1+0=1
Körsklieg 1+0=1
Volga 0+1=1

<b>Helsingin Jokerit - H.C.P 2-4</b> (1-3, 1-0, 0-1)

Ottelussa kohtaavat alkukauden loistavasti aloittanut H.C.P sekä pahasti taaperrellut Helsingin Jokerit. Voitolla Jokerit nostaisi itsensä takaisin 8. parhaan joukkoon. Jos taas H.C.P vie pisteet kotiin, nousevat he pisteen päähän sarjäkärjessä olevasta Nightmaresta.

<b>1.Erä</b>

0:51 0-1 chou - Chou pääsee purjehtimaan HeJo puolustuksen ohitse etukulman tuntumaan, josta napakka kuti takakulmaan.
1:09 1-1 Tomekki (Ghosty , JoKeR) - En ehtinyt näkemään, mutta kun kyseessä on Tomekki, niin kaippa se joku räkämaali oli.
3:08 1-2 Körsklieg - Mitä tapahtui maailman kirjat on sekaisin, nimittäin Körssi teki maalin. No chou hääräsi moken edessä ja peitti peffallaan maalivahdin näkyvyyden. Näin ollen Körssi pääsi laukomaan kaukaa etukulmasta tyhjiin. Kaukaa ylös!
5:20 1-3 Fice (chou , Volga) - H.C.P pelaa parilla syötöllä Ficelle paikan, josta tämän tason pelimies ei erehdy.

Statistiikka:
Hallinta: 45% - 54%
Laukaukset: 7-3
Torjunnat: 0-6
Paitsiot: 0-2
Pitkät: 1-2

Alle minuutti pelattu ja chou vei HCP:n johtoon, mutta Tomekki tasoitti pelin hetkeä myöhemmin. Tämän jäkeen Tomekilla oli paikka viedä Jokerit johtoon, mutta... jos et tee kaveri tulee ja tekee. Toiseen erään näin ollen lukemissa 1-3.

<b>2.Erä</b>

5:33 2-3 ilbaland - Ilbaland kaventaa suoraan aloituksesta.

Hallinta: 49% - 50%
Laukaukset: 1-5
Torjunnat: 5-0
Paitsiot: 1-0
Pitkät: 1-1

Tasaista vääntöä tämäkin erä, mutta merkille pantavaa oli kuinka monta helppoa virhettä Jokeri puolustus teki ja HCP olisi voinut paremmalla viimeistelyllä latoa taululle "komeammat" lukemat. Erän lopussa Ilbaland pääsi kaventamaan lukemiksi 2-3.

<b>3.Erä</b>

3:21 2-4 chou - Chou laukoo ja niittaa riparista kiekon verkon perukoille.

Hallinta: 47% - 52%
Laukaukset: 2-5
Torjunnat: 4-2
Pitkät: 0-0

Ilbalandilla lagaa heti erän alussa. Niinpä tuomarin ja pelaajien yhteistominnan tuloksena päätettiin 3. erä aloittaa alusta. Ilbalandia ei ilmestynyt paikalle ja näin Jokerit joutui hankkimaan Ikijokerin tilalle. Erän puolivälissä chou pääsee iskemään loppulukemat 4-2 taululle.

<b>Peliraportti:</b>
H.C.P puolusti hyvin ja käytti paikkansa loistavasti hyödykseen. Jokerit tuhlaili hyökkäyspäädyssä ja puolustuspelissäkään ei ollut pahemmin kehumista. Turhia virheitä tuli koko pelin ajan.