nevis 1+0=1
temuri 0+0=0

Ennakkoasetelmat:

Restart - Takapihan Kollit

Sarjan kolmantena H.C.P:n niskaan huohottaa 14:sta ottelusta 23. pisteellä Restart. Takapihan Kollit taistelee tällä hetkellä viimeisistä pudotuspelipaikoista, 16:sta ottelusta 15. pistettä. Kahdessa viimeisessä ottelussa Restart on maalannut yhteensä 13 kertaa ja maaliero tällä hetkellä 23 voiton puolella. TK:lla vastaava on -8. Kolleilla kova työ pitää Restart-hyökkäys kurissa. Myös TK on saanut uutta virtaa hankittuaan gunskin joukkueeseen.

Ei tilastomerkintöjä

Restart saves: 5 poss. 43%
Takapihan Kollit saves: 3 poss: 56%

Erästä: Varsin mielenkiintoinen erän alku. Molemmat joukkueet hieman tervassa, luistin ei kulje ihan toivotulla tavalla. Alussa parhaat paikat saavat Epäilys ja gunski, ensinnä mainittu pääsee kertaalleen kokeilemaan lähietäisyydeltä kassaria, mutta räpylään menee. Gunskilla muutama paikka b-pisteen takakaarelta, mutta molari torjuu vaivattoman näköisesti. Mitä pidemmälle erä eteni, sitä paremmin molemmat joukkueet pääsivät peliin mukaan ja lähellä käytiin. Neljän minuutin jälkeen Kytis zippaa komeasti Epäilykselle maalinkulmalle, mutta tulosta ei tule. Erän parhaaseen paikkaan pääsee Kytis - mies läpiajossa, mutta tolppa on maalivahdin kamu ja tilanteen jälkeen kiekko ajautuu molarin hyppysiin. Erässä maalit ovat kortilla, joten tauolle lukemin 0-0.

Takapihan Kollit saves: 4 poss: 48%

Jos ensimmäisen erän alku oli tahmaista, niin toisessa mentiin lujaa heti alusta alkaen. Itseasiassa jo kahdeksan sekunnin kohdalla Restart toimitti kiekon TK-rysään. Kytis nousee keskelle laidasta ja pommittaa kiekon etukulmasta sisään, kassari on voimaton ja lukemat ovat 1-0. Tästä vajaa minuutti, kun verkot ovat tötteröllä taas - maalintekijäkin on sama. Kollipakit jättävät Kytiksen laidassa vapaaksi, josta hän porhaltaa läpiajoon ja tykittää vuorenvarman maalin, TK:lla musta hetki. Ja kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan. Ajassa 1:26 Restart siirtyy jo 3-0 kotijohtoon. Epäilys pelataan vapaaksi ja etunurkka soi. Tässä vaiheessa Kollien selkärangassa havaittavissa pientä natisemista. Restart pääsi jatkuvasti loistaville vetopaikoille hyvän pelinrakentelunsa ansiosta. Reilu neljä minuuttia pelattu, kun ottelu alkaa osoittaa ratkeamisen merkkejä. Epäilys pelataan jälleen vapaaksi ja siellä helisee, molari voimaton, peli 4-0. Loppuerästä TK saa luotua pienen paineenpoikasen, mutta edes vetoja ei saada aikaan, Restart vakuuttavassa johdossa tauolle 4-0.

--

01:31 4-1 nevis
05:38 5-1 Epäilys (Kytis, hawk)

Restart saves: 3 poss: 59%
Takapihan Kollit saves: 3 poss 40%

Erästä: Kolmannen erän alussa Restart pelaa toisen tapaan pirteää peliä saaden jatkuvasti loistavia paikkoja. Maalia kuitenkaan ei saada aikaiseksi. Kun Restart ei hyödynnä paikkojaan toisessa päässä, TK avaa maalihanat. Nevis saa pistää vetonsa reboundit vapaasti tyhjään maaliin, kun reilu minuutti on erää takana. Tämän kummempaa kirivaihdetta ei Kollit saa päälle, vaan Restart jatkaa maalin jälkeen siitä, mihin jäi. Jatkuvaa myllytystä ja hyviä maalipaikkoja. Kirsikan kakkuun iskee Epäilys vajaa puoli minuuttia ennen ottelun loppua one-timerista Kytiksen tarjoilusta. Kun viimeisillä hetkillä ei lisämaaleja synny, Restart korjaa potin eittämättä helposti Kolleilta maalein 5-1 ja siirtyy kakkosdivarin kakkoseksi, Nightmaren perään. Kollit jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta.