Team JupiterTeam Jupiter - Los AmigosLos Amigos 2-3

ftaaby 0+2=2
jooda 0+0=0
Phaneuf 1+1=2
Pulsu 2+1=3

Ottelun alkutunnelmat: Los Amigos on juuri selviytynyt Jypin kaameasta syöttöhelvetistä ja matkaavat tasapeli tunnelmissa kohti Team Jupiterin pyhättöä.

02:31 1-0 soopa (keppi - Zakka) Loistavan ftaabyn paikan jälkeen ensimmäinen Jupiter hyökkäys ja verkoissahan se o

Saves, TJ:5,poss:41%
Saves, LA:1,poss:58%

Erästä: Los Amigos lähti loistavasti peliin ja loin tukun hyviä maalipaikkoja, mutta viimmeistely oli kaameaa. Jupiter iski ensimmäisestä hyökkäyksestä ja sai pari paikkaa perään, mutta sen jälkeen Amigot rupesi takomaan ja varsinkin Phaneuf tarjoili kavereille muikeita paikkoja.

00:21 1-1 Phaneuf (puslu) Siihen mihin ekassa erässä jäätiin, niin tokassa siitä myös jatkettiin.

04:00 1-2 Puslu (ftbaay - Phaneuf) Illan komein tähän mennessä. Phaneuf pelaa taakse josta ftaaby passaa maalille leikkaavalle puslulle joka liruttaa kiekon sisään.

Saves, TJ:4,poss:44%
Saves, LA:0,poss:55%

Erästä: Amigosin hyökkäyksistä puuttui se juoni mikä oli ensimmäisessä erässä, eli pakkeja vietiin niiq KalPan pakkeja hippoksella.. Jokatapauksessa se oli helvetin tehokasta ja pojat värkkäsivät pari maalia. Jupiterin hyökkäys oli puolestaan karmeaa, josta kertovam Amigos moken torjunnat.
Kirousta tai ei, mainittava se on!

Ennen toisen erän alkua yleisöstä kuuluu kummia:
FaceOff: Joi oisin tän roomin admin ni kickaisin Los Amigosien maalivahdin >:)

3erä.
01:24 1-3 Puslu (ftaaby) Erä alkoi kuten kaikki muutkin, Amigosien hallinnassa ja se tuottaa tulosta ftaabyn maukkaasta passista.

05:49 2-3 Juza (Keppi) Juza rämpyttää maalinedestä kepin passin sisään.

Saves, TJ:4,poss:55%
Saves, LA:6,poss:44%

Erästä: Oli vähän toisen toisintoa. Amigos ei dominoinut hyökkäyksiä vaan tuli vähän pompuilla ja neppailulla hyökkäysalueelle ja sai iskettyä pari kertaa terävästi, mutta ääni muuttui kellossa, kun Jupiter sai juonesta kiinnit viimmeisellä minuutilla.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 12.10.2007 23:14