Palmu 2+1=3
Volga 1+2=3

<b>1.Erä</b>

1:47 0-1 Rotta (Volga) - Rotta pääsee niittaamaan Volgan passista.
4:52 1-1 Osmond (Z.Palffy , Jurma) - Palffyn laukaus kimpoaa maalivahdista suoraan Osmondille, jolla on helppo työ siirtää kiekko tyhjään maaliin.

Vastarannan Kiiskit saves: 3, poss: 41%
H.C.P saves: 4, poss: 58%

H.C.P hallitsi lievästi erää ja menikin johtoon, mutta ennen erän loppua Vastarannan Kiiskit pääsi tasoittamaan pienoisella HCP-maalivahdin avustuksella.

<b>2.Erä</b>

2:20 1-2 Volga (Rotta) - Volga pääsee puolittaiseen läpiajoon, josta kylmän viileä laukaus takakulmaan.

Vastarannan Kiiskit saves: 3, poss: 43%
H.C.P saves: 1, poss: 56%

HCP hallinnassa mentiin jälleen ja hieman ennen erän puoliväliä Volga pääsi siirtämään Puppelit johtoon.

<b>3.Erä</b>

2:40 2-2 Desed (Batman) - Desed purjehtii koko puolustuksen läpi ja pistää kiekon takakulmaan.
3:43 Rotta (Volga) - Kiiski puolustajat eivät saa kiekkoa purettua, joten Volga riistää kiekon ja syöttää millin tarkasti Rotalle, jonka ei tarvitse edes laukoa, vaan kuljettaa kiekon maaliin.

Vastarannan Kiiskit saves: 3, poss: 48%
H.C.P saves: 2, poss: 51%

Vastarannan Kiiskit sai erän puolivälissa aikaan tasoitusmaalin Desedin liimalla, mutta HCP kokemuksellaan rankaisi Kiiskipuolustajan virheestä ja vei ottelun nimiinsä numeroin 2-3.

<b>Otteluraportti:</b>
HCP hallitsi ottelua ja kokemus näkyi: Varmoista paikoista maalit ja tiukka puolustus ilman turhaa häsläämistä. Kiiskeillä näkyi vielä tulokasjoukkueelle tyypillisiä virheitä puolustuksessa, joista HCP pääsi rankaisemaan kahden runkosarjapisteen arvoisesti.