Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 1-3

1.erä

0:48 Eka mesta siunaantuu Hatelle, vihane lämy takakulmaa!!! Markkanen saves.

2:10 Hate pääsee kokeilemaan 1vs1 moken kaa, mutta amaveivit meni suoraa moken syliin!

ACA pelasi kokoajan kiekottomana tosi puolustavasti ja esti jokereilta oikeastaan kaikenlaisen pelin hyökkäyspäässä.
Pari pitkää avausta poimi hatelle paikat, mutta aika tasapaksua lätkimistä oli koko erä.

2.erä

1-0 1:02 Hate

hate nakkaa kulmakarvauksesta vapaaseen etukulmaan, heikkoa peliä narreilta.

3:00 kipsu sössii nolosti omassa päässä ja stbk pääsee vapaaseen mestaan vain vetääkseen veskan kautta erittäin niukasti ohi

5:50 weza pääsee vetämään maskityhjiin ja kolauttaa tolpan.

samaa vääntöä, jokerit ehkä vähäsen terävöityi ekaan erään verrattuna.

3.erä

1-1 0:05 tomekki

tome voittaa aloituksen ja karkaa 2vs2 stbk:n kanssa. stbk saa kiekon ja lämää sen laidasta maalille... tomek munqrunq sisää

1-2 2:14 Ghosty (Tomekki, stbk)

Kipsu sekoili kiekon avaustilanteessa vihuille, tästä syntyy kulmataisto jota ACA koittaa purkaa, mutta stbk pelaa tomekille
joka jatkaa vetosektorille nousseelle ghostylle, ja haamy pamauttaa onen sisää!

1-3 2:21 Tomekki

en nähny! ku kirjottelin

3:53

weza sössii hyvän vetomestan ja muistaa mokkea violen behaviorilla
________________________

Lampaat:

Kipsu - tosi vaarallisia menetyksiä pitkin peliä, ihan turvallisissa paikoissakin. Hävisi karvaajalle jatkuvasti

Jokerien hyökkäys - Kaksi erää tosi höntyilyä, ei edes siniviivan yli menneet.

Lussat:

Zampou - pelatessaan jokereiden paras, mutta kuitenkin jokereiden peli toimi parhaiten vikassa erässä kun zampou oli vaihdossa

ACA - en tunne joukkuetta, mutta tuntui pelaavan tosi hyvin peruspeliä, ei antanut vihuille parissa ekassa erässä ollenkaan saumoja... taitojen ylärajoilla?
Tuomari: He-Man
Lisätty: 26.09.2007 21:48