Ghosty 0+0=0
januzki 0+0=0
JoKeR 0+0=0
Pavelski 2+0=2

Alkukauden ottelu FHR - Helsingin Jokerit lupaili tasaista koitosta. FHR hävisi edellisen kamppailunsa äskettäin H.C.P:lle 1-3, Jokerit aloittaa kautensa.

1.erä

00:30 Edward vetää vihaisesti hiuksenhienosti ohi takakulman.
02:15 stbk laukoo, mutta FHRn maalivahti poimii kiekon vaivattomasti yläpörsästä.
02:52 0-1 stbk (-) januzki syöttää stbk:lle kaksykkösestä ja stbk toisella yrittämällään heilauttaa verkkoja.
03:15 stbk ja januzki missaavat onen.
03:46 0-2 stbk (-) Ghosty ajaa maalille ja stbk sijoittaa FHR-puolustuksen keskeltä.
04:44 Maple vetää takatolppaa kohti, jossa Edward sutii ohi.
05:02 stbk on täydentää hattutemppunsa jo ensimmäisessä erässä, mutta kuti on heikko.

Tilastoschaibat:
FHR saves: 6, poss: 44
HJ saves: 3, poss 55

Yhteenvetoschaiba:
Jokereiden erä selvästi. FHR:ltä lääkkeet hukassa hyökkäyksen suhteen ja stbk rokotti puolustusta pariin otteeseen.

2.erä
01:12 stbk laukoo päin maalivahtia
01:24 MutiM laukoo päin maalivahtia
01:53 stbk jälleen vetopaikassa b-pisteen tuntumassa. FHRn maalivahti tekee hyvän torjunnan.
02:52 Kesis pelaa MutiMin kanssa nopean kuvion, joka päättyy MutiMin vetoon tolppaan. haule ei saa ripareita sisään.
03:13 1-2 Kesis (haule, MutiM) MutiM ja haule pelaavat kuvion, jonka haule päättää tolppalaukauksella. Kesis ensimmäisenä ripareilla ja hän kaventaa tilanteeksi 1-2.
04:45 januzki vetää vaarallisesti, mutta mokke torjuu hyvin.
05:43 Hieno passi Kesikseltä b-pisteiden väliin haulelle, mutta MutiM on maalivahdin alueella hetken liian kauan.

FHR saves: 4, poss: 52
HJ saves: 3, poss: 47

FHR paransi huimasti ensimmäiseen erään verrattuna. Jokrut passivoituivat ehkä jopa liikaa.

3.erä
01:52 stbk laukoo, januzki nappaa pleksikiekon, mutta ei saa vetoa aikaiseksi.
02:10 Raappa pääsee mestoille, mutta kuti jää heikoksi
02:25 Hyökkäyspään aloituskuvio on onnistua Jokereilla, januzkin veto kilpistyy kuitenkin maalivahtiin.
02:40 Sapen hyvä kuti, mutta ei uppoa.
03:44 2-2 Raappa (Sape, Kesis) Kesis vaihtaa siniviivalla puolta, Sape lataa vetoa ja passaa komeasti Raapalle joka sijoittaa tasoituksen sisään.
04:09 stbk puolittain läpi, reboundi siivotaan turvallisille vesille.
04:41 Nedward siivoaa hyvin, vastahyökkäyksestä Raappa pääsee vetämään b-pisteiden välistä, mutta veto epäonnistuu.
05:10 Sape yrittää maaliviivalta, mutta ei vieläkään mene sisään.
05:47 *** icing by Jokrut , viimeinen mahdollisuus. Kesis vetää kahdesti, mutta Ghosty ehtii väliin.

FHR saves: 2, poss 57
HJ saves: 8, poss 42

FHR yritti viimeiseen asti voittomaalia, mutta Jokerit kestivät.

*** Sape & Raappa - hyökkipari onnistui tasoittamaan pelin ja aiheutti kaaosta vastustajan päädyssä.
** stbk - rankaisi kahdesti, paikkoja oli enempäänkin.
* Kesis - hoiti leiviskänsä alakerrassa, tehoja tuli myös hyökkäyksessä hyvin.
Tuomari: RestLess
Lisätty: 10.09.2007 23:11