Herkula 0+1=1
Pönssi 1+0=1
Scott 0+0=0
Sekka 0+0=0

Peli alkaa S.S.K:n painostuksella, josta syntyykin pari mainiota one timeriä, jotka eivät kuitenkaan uppoa. Penet saavat pelinsä pikkuhiljaa kuntoon ja maali meinaakin syntyä, kun FuckUp antaa vaarallisen harhasyötön omassa päädyssä.
I.
-

Tällä kertaa erä alkaa Penetratorsin sauvan tahdissa. Muutaman vaarallisen paikan jälkeen maali syntyykin Haban toimesta. S.S.K nousee taas mukaan peliin. Scott päästää Sekan irti vaihtoaitiosta ja lähes välittömästi nopean vastahyökkäyksen ja tyylikkään syöttöpelin päätteeksi Pönssi maalaakin lukemiksi 1-1. Erän lopuksi Ubu käyttää kiekon vielä maaliviivalla, mutta säälistä ei päätä kuitenkaan tuikata kiekkoa sisään.

II.
1-0 Haba
1-1 Pönssi - Herkula, FuckUp

Kolmas erä on tasaista vääntöä. Erän loppu taittui Penetratorsin rämpytellessä vaarallisesti S.S.K-maalin edessä, kuitenkin tuloksetta. Erän mielenkiintoisin tapahtuma oli kuitenkin ___..I.. :n & sidekickin hyökkäys, jonka tuomari kuitenkin ikäväkseen joutui lopettamaan.