Jallis 0+2=2
Kilger 0+0=0
Turisas 2+0=2
Örkki 0+1=1

Tiedossa jännittävä liigakamppailu Aaltoliike Reduxin ja Les Boysien välillä. Ennakkoa sen verran, että ottelua edeltäneessa matsissa Ylikunto - Aaltoliike numerot olivat tylyt 10-1.

0:00-2:00 Taistelun alku hermostunutta, kumpikaan ei löydä kunnollista paikkaa.
2:10 Les Boysseilla 3vs1-hyökkäys, joka kuitenkin tyrehtyy pakkiin
2:40 3vs2-hyökkäys, josta Örkki sipaisee hieman ohi. Aaltoliikkeen hyökkäykset lähtevät hitaasti ja Pojilla ei ole ongelmia niiden kanssa.
3:22 Hyvä keskitys WyX:lle maalin eteen, mutta mies ei saa rämpytettyä sisään, lähellä oli.
3:50 Wirz nousee hyvin maalille, mutta veto hieman ohi takatolpan!
4:25 wihtanen keskittää ajoissa ja Örkki sutaisee ohi.
5:00 wihtanen läpi! Maalivahti tulee vastaan ja peittää vedon.
5:14 1-0 Beginning (WyX, -serve-) Seuranneesta tilanteesta vastahyökkäys, jonka Beginning päättää hyvän maskin avulla maaliin, yllätysjohto Reduxille!

Tilastoschaibat:
Redux saves: 3, poss: 57
LB saves: 1, poss: 42

Väliraportti:
Redux aloittanut ottelun todella pirteästi alun paria minuuttia lukuunottamatta. Les Boys tuskaillut vetojen kanssa, Reduxin maalivahti selvinnyt tähän mennessä helpolla.

01:10 Iiro kokeilee laidasta, mutta tolppa kolahtaa.
02:25 Huikea tilanne, wihtanen ja Iiro pääsevät varkain 2vs0-hyökkäykseen, mutta tolppa kolahtaa. Iiro saa reboundin ja syöttää takaa tulevalle Örkille, maalivahdin suojuksiin. Maali roikkuu ilmassa. maalin teko hommia
03:14 1-1 Iiro (Exercitum) Hyökkäyspään aloituskikka toimii ja Iiro viimeistelee tasoitusosuman!
03:40 wihtasella tyhjä maali, mutta mies sijoittaa varmasti ohi alakulman.
03:58 1-2 Iiro (wihtanen, Örkki) Erittäin kaunis kuvio, jonka Iiro päättää onemaisesti maalin kulmalta.
04:43 1-3 Exercitum (wihtanen) Redux piristyi hieman, kunnes wihtanen syöttää jälleen autopassilla maalin kulmalle, jossa tällä kertaa Exercitum.
04:48 2-3 Wirz (Beginning) Keskialoituksesta Wirz vie kiekon hyökkäyspäähän ja tolpan kautta kiekko maaliin.
05:54 3-3 -serve- Kiekko jää pyörimään Les Boyssien päähän, -serve- nappaa sen ja tuuttaa komean vedon.

Redux saves: 6, poss 48
LB saves: 0, poss 51

Väliraportti nro. 2:
Reduxilta jälleen huono erän alku, olivat jo tippua kokonaan kyydistä. Pari maalia erän loppuun ja 3. erään säilyy jännitys. Mainittakoon, että ei ole Lesbojen maalivahdin päivä tänään.

00:20 Iiron veto vain niukasti ohi maalivahdin torjunnan kautta.
00:45 WyX ja Wirz kokeilemassa maalin edessä, mutta puolustajat välissä.
02:04 Wirzin veto, mutta Les Boyssien mokke ottaa ottelun parhaan torjunnansa.
03:50 Iiro laukoo b-pisteiden välistä yläkulmaa kohti! Paikalla kuitenkin Reduxin maalivahti, joka liimaa kiekon varmasti.
05:40 Hieno syöttökuvio päättyy Iiron vetoon joka kolahtaa tolppaan! Jatkotilanteesta paikka vielä wihtaselle, mutta tämäkään ei saa survottua sisään.

Redux saves: 6, poss: 52
LB saves: 5, poss 47

Loppuraportti&tähdet:
Viimeinen erä oli edellisen toistoa, Les Boysin painostusta ja tilanteita, mutta kerta toisensa jälkeen törmääminen muuriin Reduxin maalissa.

*** Iiro&wihtanen - Hyökkipari teki pisteenveroiset maalit, lisäosumiinkin oli paikat.
** -serve-&Beginning - Pakkipari Reduxista piti oman pään kurissa ja kävi rankaisemassa kaksi kertaa vastustajan päässä.
* Exercitum - Tehot 1+1, hyvä hyökkäyssuuntaan eikä puolustamisessa moittimista.