Laita 0+2=2
Tengu 1+3=4
Ylis 3+1=4

1. Erä

Ensimmäinen erä oli Laitataklauksen hienoista hallintaa, he saivat enemmän veto- sekä maalipaikkoja, paikkojakin olisi ollut enemmän kuin yhteen maalin avauserässä. Sverige kuitenkin pysyi jokseenkin Laitataklauksen vauhdissa ja nada tasoittikin pelin ennen siirtymistä toiseen erään.

0:10 0-1 L.Nagy (Tengu, Laita)
4:31 1-1 nada

Sverige saves: 7, poss: 44%
Laitataklaus saves: 4, poss: 55%

2. Erä

Toinen erä olikin sitten oikein "maali-iloittelua", jos näin voi sanoa. Toisessa erässä tehtiin kuusi maalia jotka menivätkin tässäkin erässä tasan, 3-3. Toisen erän avaus olin täysin Laitataklauksen hallinnassa aina 3 minuutin lopuille asti, josta alkoi ryminällä Sverigen nousu Scrollin hienojen maalien johdattamana. Laitataklaukselta suoraan sanotusti lipesi ratkaisun avaimet käsistä kun johtivat jo "vankasti" 1-4 L.Nagyn hattutempulla sekä Tengun maalilla, mutta kuten jos sanottukin, Sverige tasoitti vielä erän loppuun Mickyn tehdessä 4-4-osuman.

3. Erä

Laitataklaus määräsi toisen erän puoleen väliin pelirytmin ja heillä olikin peli erittäin hyvin hallussa, mutta sitten tapahtui jotain ja Sverige pääsi peliin mukaan toisen erän puoli välissä ja hallitsi myös kokonaan tämän viimeisenkin erän, maalipaikat olivat täysin Sverigellä ja Laitataklaus ei saanut AINOATAKAAN vetoa maalia kohden, joten tämä kertoo paljon viimeisen erän luonteesta. Micky pistääkin Sverigen 5-4 johtoon erän puolilla välin ja Lirppu vielä kaunistelee numerot 6-4:ään ajassa 5:23, ja tästä suosta ei Laitataklaus enää noussut.

3:41 5-4 Micky (Scroll)
5:23 6-4 Lirppu

Sverige saves: 0, poss: 53%
Laitataklaus saves: 5, poss: 46%

Tähdistö:

Laitataklauksen pojille voisi antaa tähtiä tämän pelin ensimmäisestä 9 minuutista, mutta koko pelinä ajatellen hei eivät oikeastaan ansaitsisi tähteäkään, niin hyvin he ryssivät lopun. Päätin kuitenkin antaa yhden tähden L.Nagylle pelin alun suorituksesta, joka oli hyvä