Porta 2+0=2
Rehti 0+1=1

Laitataklaus - Hockey Suomi 7-4 (3-0,1-2,3-2)

1. Erä

Jep, tähän taistoon lähdettiin tiiviissä ennakkotunnelimissa mutta katsomosta ei tullut veikkauksia muuta kuin jonkun jonka nimee en muista tuli minuutin pelin kohdalla letkauttaan "LT!! LT!!!", joten katsomon ennakkosuosikki oli Laitataklaus xD. No kuitenkin, Laitataklaus onnistui pelin alussa paremmin ja pääsikin jo 2-0 johtoon Tengun jopa ehkä upeiden maalien ansiosta ja vielä Hockey Suomen harmiksi Tengu pisti hatun jo ensimmäiseen erään 8 sekuntia ennen erän loppua.

1-0 1:30 Tengu
2-0 1:42 Tengu (Laita,–JoPPe-)
3-0 5:52 Tengu (Laita)

Laitataklaus saves: 3, poss: 54%
Hockey Suomi saves: 8, poss: 45%

2. Erä

Eli pelin ollessa jo 3-0 siirrytään toiseen erään tässäkin tulee pari hyvää letkautusta ja ulos samantein, Hockey Suomi parantaa selkeästi omaa peliään, mutta ei Laitataklauskaan mitenkään pahasti kelkasta putoa. Hockey Suomi aloittaa kirinsä Portan johdolla joka tekeekin tähän erään 2 maalia ja nostaa taas toiveita Hockey Suomen toiveita voitosta. Tengu ei tästä hätkähdä vaan tekee neljännen siirtyessään seuraavaan erään vaihtoon ( Tengu tehny kaikki LT:n maalit tähän mennessä :O )

3-1 8:16 Porta (1+0) Kanatin (0+1) Ele (0+1)
3-2 10:12 Porta (2+0) Gayhti (0+1)
4-2 11:09 Tengu (4+0) Merja (0+1)

Laitataklaus saves: 5, poss: 48%
Hockey Suomi saves:6, poss: 51%

3. Erä

Jep jep Laitataklaus johtaa 4-2 Tengun johdattamana, joka siirtyi vaihtoon tähän erään. Tengusta huolimatta Laitataklaus saa taas hyvän alun erään ja tekeekin kaksi maalia (Merja sekä D-M maalintekijöinä). Tästä ei kuitenkaan Suomi lannistu vaan tekee vielä kaksi kavennusmaalia ja 2 minuuttia ennen loppua on vain kaksi maalia tappiolla, mutta Merja pistää viimeisen naulan arkkuun ajassa 17:13 ja Laitataklaus ei anna pistettäkään Suomelle kotiin vietäväksi.

5-2 14:16 Merja (1+1) D-M (0+1) Laita (0+3)
6-2 14:56 D-M (1+1)
6-3 15:50 Archery (1+0) Darp (0+1)
6-4 16:19 Darp (1+1) Archery (1+1) Ele (0+2)
7-4 17:13 Merja (2+1)

Laitataklaus saves: 1 poss: 51%
Hockey Suomi saves: 4 poss: 48%