Narrilauma - Helsingin Jokerit 0-1 (0-0,0-1,0-0)

Munez: 4-3
jörri: Walkeri kehissä ni 1-5

0-0
----------------
Rauhallinen erä, mukavaa pelailua. Jokereilla ehkä pienoinen kiekollinen hallinta
mutta maalipaikkoihin ei joukkue päässyt. Narreilla vähän vaikeaa päästä keskialueen
yli kiekon kanssa.
Ennuil ennusti Tomekin pelitason huonousasteikolla 1-10 välistä kohtaan 3½, eli aika huono!

0-1

3:06 Tomekki saa avopaikan, mutta jäätyy ja antaa kiekon kassarille
3:15 0-1 stbk (Tomekki) Narrit ei saanu kiekkoa pois omalta alueelta, mikä johti ajan myötä
stbkin maaliin kohtalaisen pienestä kulmasta.
4:05 Dominator ja darby 2-1 hyökkäyksessä, dominaattori rankasee itte ja lähettää kiekon kovaa vauhtia kohti päätypleksiä. NO GOAL!
--------------
Noudatti samaa kaavaa ensimmäisen erän kanssa. Jokerit piti kiekkoa ja narrit koittivat
saada jotain tolkkua pelinrakenteluun. Narrit sai useita hyviä vetopaikkoja nopeiden kiekonriistojen seurauksena. Jokerit pyöri tehottomana hyökkäyspäässä. Maalia lukuunottamatta.

0-0

1:10 Tomekki lämää! ohi
4:16 Joker laitta elämän risaiseksi ja sössii kiekon dominatorille joka pelaa darbyn yksinläpi.
ei maalia!
5:40 Tomekin jalat käy ku singerit ja jätkä on yksin veskaa vastaan... mutta näpäytys eteen karkaa liian kauas ja tilanne kuihtuu tomekkimaisesti kasaan ennen vetoa.
------------
Ei ollu kovin salonkikelpoinen peli. Molemmat puolusti armottomalla sumpulla, ja hyökkäykset löi niihin päätään. Tällä kertaa pomppi Jokereille.
Tuomari: He-Man
Lisätty: 24.05.2007 21:00