Ayoso 1+2=3
haule 1+3=4
Homie 2+1=3
santeri 1+1=2

Otteluun lähdetään tylsistyneissä tunnelmissa. Bulssit ovat pakkovoitto(jen) edessä, mutta ei hyvältä näytä.

03:04 *** 0-1 by Homie (haule)
03:55 *** 0-2 by haule

Sabresin ylivoima Homie-haule kaksikon johdolla jyrää Bullsit maanrakoon jo ensimmäisessä erässä.

00:55 *** 0-3 by Akademiks (Ayoso)
01:34 *** 0-4 by Ayoso
02:19 *** 0-5 by Akademiks (haule)
03:08 *** 0-6 by Akademiks (Ayoso, santeri)
05:09 *** 0-7 by santeri (haule)

Akademiks täräyttää odotetusti ison kasan maaleja jo heti ensimmäisillä peliminuuteillaan Ayson ja haulen avustuksella. Sabresin taktinen veto tuoda Demi hunttaamaan pisteitä toiseen erään vastustajan jo luovuttua leikistä on toiminut ja hän onkin saanut ottelusarjassa eniten maaleja toisessa erässä, joka on tottavieköön mainitsemisen arvoinen seikka. Iloinen yllätys on myös santerin nousu maalintekoon tiukassa 0-7 tilanteessa. Tämä ainakin itselle tuntematon nimi on pelannut tasavarman sarjan, tosin vastustajankaan hyökkäyspelissä ei kehumista ole ollut.

00:36 *** 1-7 by Hanki
04:24 *** 1-8 by Homie (Akademiks)
04:40 *** 1-9 by Akademiks
04:54 *** 2-9 by Hanki (Fabio, Räpsy)
05:14 *** 2-10 by Akademiks

Kolmannessa erässä Sabres tekee pakolliset kämminsä ja antaa Bulsseille ensin yhden ja sitten myös toisen maalin, ikään kuin jäähyväisiksi. Vastapainoksi Demi kumppaneineen täräyttää taululle parit kermat kakun päälle. Tilanne tasaisen pyöreästi 2-10 ja Sabres jatkaa liigan kiemuroihin ja Bulls putoaa divariin ottamaan mittaa BSV:n helvetin kovasta pakkikalustosta.
Tuomari: Jakuda
Lisätty: 16.04.2007 23:25