huuhkaja 3+0=3
keppi 0+1=1
Zakka 0+1=1

0.16

1-0 Justi(1+0), PWNAGEr(0+1), Darkki(0+1) Jupiter nukkuu vielä ruususen unta kun virut jo iskevät. Kiekko pelataan Justille b-pisteiden väliin ja lämäri räpylän alta verkkoon.

3.45 PWNAGEr riistää kiekon jupiterpakilta ja ajaa maalille, mutta pakki paikkaa ja vie tilan ja vaihtoehdot ja kunnon laukaus jää syntymättä.

4.10 huuhkaja pyörii kuin karuselli ja kiemuroiden päätteeksi kuti kohti takakulmaa, mutta viruvahti on valppaana.

5.12 huuhkajan hyrrä part II. Nyt veto b-pisteen kaarelta kohti vasenta alakulmaa, mutta patja sujahtaa kiekon tielle viimehetkellä.

Tiukkaa vääntöä ja tilanteita rakenneltiin huolella, mutta laukaukset peitettiin hyvin tai pakotettiin laukomaan sellaisista paikoista, että nämäkin molarit koppaavat.

0.33 Zakka heittäytyy ensin kiekon eteen omassa päädyssä ja kirmaa samantien Bobby Orr:maiseen nousuun ja passaa gunnerille keskustaan, mutta suora laukaus pamahtaa suoraan päin maalivahtia.

2.36

1-1 huuhkaja(1+0), Zakka(0+1), Ilppa(0+1) Zakka laittaa hänelle ominaisen ropellipassin viiden mailan ja kolmen anuksen kautta suoraan huuhkajan lapaan maalin eteen ja peli on tasan.

3.20 Zakka tulittaa suoraan voitetun aloituksen jälkeen tulleesta passista, mutta suoraan päin ensimmäistä pelaajaa. Sota jatkuu.

4.53 Ilppa pelaa driblauksiensa jälkeen gunnerille paikan, mutta kiipperi jälleen hereillä.

5.31 T.Salama nokakkain jupitervahdin kanssa, mutta ei maistu toisessakaan päässä.

Team Jupiter oli erässä hallitseva, mutta molemmat tuhlasivat muutaman hyvän tilanteen. Kolmas ja ratkaiseva erä näyttää lopullisen suunnan.

1.50 Jupiterin hyökkäyspään aloitus ja kiekko 100-0 aloitusvoiton jälkeen gunnerille, mutta tuloksena Patrick Roy:mainen refleksitorjuntojen äiti.

2.30

1-2 huuhkaja(2+0) Komea ajo hyville vetoapajille ja laukaus kolmen virupelaajan keskeltä, pakin jaloista ohi hölmistyneen hasekin.

3.25 Komea syöttörumba Jupiterilta ja kiekko lopulta gunnerille maalin eteen, mutta tämän maalivahti taas nappaa.

4.30 huuhkajan jäänuoliainen b-pisteen kohdalta. Molari pomputtaa, mutta puolustus sutaisee kiekon väljemmille vesille.

5.12

2-2 Justi(2+0) Jupiterpelaajat sohlaavat omassa päädyssään oikein huolella ja Justi riistää kiekon. Kirsikaksi kakun päälle vielä molari kahveelle ja kiekko tyhjiin ja peli tasoihin.

5.25

2-3 huuhkaja(3+0), Ilppa(0+1), gunner(0+1) Sekasortoa nyt vuorostaan toisessa päässä. Pienen pallottelun jälkeen kiekko ajautuu huuhkajalle joka kävelee keskustaan ja lähettää kylmän viileän ratkaisun ottelulle. Pienen ruuhkan takaa lähtenyt laukaus sujahtaa oikean tolpan juureen ja summeri soi.

Tasainen peli ja paikkoja oli molemmilla useampaankin maalin, mutta 2-3 varsin oikeutettu lopputulos. Molempien joukkueiden pakka pysyi tiiviinä 17 minuuttia, mutta viimeisellä minuutilla oli sitten hurlumheitä kerrakseen. Tuomari kiittää joukkueita hyvästä pelistä.