Fumble 0+0=0
Kolikko 0+0=0
nuuska 2+1=3
Plaz 2+1=3

ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin kun minuutti oli pelattu ja preda rämmäsee tyhjään maaliin ja nuuska pelastaa maaliviivalta. ei maalia. unforgivenin plaz pääsee habsin puolustajien sekoilusta läpiajoon ajassa 2:17 ja hallitun harhautuksen jälkee siirtää givenit 0-1 johtoon. 4:15 pelattu, habsin puolustus sekoilee jälleen. kiekko pomppii pelaajalta toiselle ja nuuska siirtää plazin syötöstä uf:n 0-2 johtoon

hallinta 46-54

17sek pelattu. kiekko habsin alueella. nuuska vetosyöttää plazille maalineteen 0-3. habsin karvaus on taas kerran väkevää, mutta ei tässä erässä johda se suurempiin tilanteisiin. toisaalta plaz-hurtaj-yhdistelmä unforgivenin puolelta pystyi luomaan monia suht. vaarallisia tilanteita habsin päässä. selvästikin unforgiven päätti säilyttää 0-3 johtonsa tässä erässä ja puolusti kokoajan 2-3:lla pelaajalla, kuin sen sijaan habs haki kavennusta kokoajan jättäen kashmirin yksin puolustamaan. habsin erä.

hallinta 53-46

0:51 erää pelattu. 2vs1 tilanne. saarinen avaa nopeasti mutille joka siirtää sivuun predalle avopaikkaan. preda ei erehdy, vaan siirtää alakulmaan tilanteeksi 1-3. habs ottaa veskarin pois ajassa 3:36, preda lataa hallinnan jälkee b-pisteiltä 2-3 maalin tykillä alakulmaan ajassa 4:06. 5:48, nuuska saa kiekon omalla siniviivalla ja tuikkaa tyhjiin 2-4 maalin. ottelu ohi.

hallinta 51-48

yhteenvetona, tiukka ottelu jota habs ehkä hienokseltaan hallitsi. unforgiven osasi tosiaan tehdä paikoista ja puolusti moitteettomasti.