Volga 0+0=0

1. Erä
1-0 by HCP: Juho 1+0

Kiekko liukuu Juholle laidasta kuin varkain, ja onestahan on helppo työ siirtää kiekko reppuun.

Erä vietiin pelailulla läpi, maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla muutama. Hyvin tasaista vääntöä.

Poss: Dsaj 49% H.C.P. 50%

Saves: Dsaj: 3, H.C.P.: 3

2. Erä

Heti erän alussa starman laukoo kovan tykin b-pisteen kaarelta, milli ohi takatolpan.

3minuutin kohdalla K.Draper yksinläpi, mutta epäonnistuu.

Mango nukahtaa. (katsomossa)

***uizii on goalie area

Körskliegin huono avaus ja ajassa 5.07 Beyer nousee tolpalta ja iskee tasoihin. 1-1.

5.58 1-2 by K.Draper, uizii, Körsklieg

Harmittavaan paikkaan Divinen kannalta johtomaali. Molemmilla joukkueilla taas paikkoja, vedot kohdistuivat kuitenkin päin maalivahteja.

Poss: Dsaj 46%, H.C.P.: 53%
Saves: Dsaj: 4, H.C.P.: 4

Tasainen erä jälleen.

3. Erä
Heti alkuun Dsaj tulee ryminällä. Hieno kuvio, mutta päättyy Beyerin laukaukseen suoraan veskaria logoon!

Paikkoja rakennellaan molemmin puolin. Tuomarilla täysi työ vihellellä pitkiä kiekkoja purkujen lomassa.

1-3 by uizii, Körsklieg aika 3.10

Hyvä veto sektorilta, joka uppoaa takanurkkaan.

30sec myöhemmin kiekko käy Divinen tolpassa.

Divine rakentaa jälleen loistavalla syöttöpelillä komean kuvion, mutta jälleen kerran Beyer osuu maalivahtiin.