xDD 0+1=1

1. erä:
Tämän ottelun tiivistäisin seuraavaan titaanien taistoon: Tibet vs Fleda.
Yleisö kohisee odottaessaan tätä suurta taistoa.

Peli alkoi heti tiukalla nuuskan vetopaikalla, mutta maalivahti torjui kiekon kulmaan.
Hyvä hyökkäys unohtumattomilta mutta nuuskan syöttö meni väärälle ja ghosty joutui pahaan paikkaan.
Pienen Kuolema-painostuksen jälkeen Unforgiven rakentaa Tibetille mutta vetää viivalta päin maalivahtia ja tilanne pysyy 0-0.
Kiekon paras pelaaja Tenkrat on ehdottomasti ottelun vakuuttaja ja hahmo.
Ungorgivenin debyytti-pakki Tibet jatkaa vakuuttavia otteitaan alakerrassa ja estää kiekon parhaan pelaajan vedot loistavasti. Loistava pelaaja.
Ndurilla hyvä paikka neljänminuutin kohdalla mutta ampuu harmittavasti väärään kulmaan ja maalivahti nappaa kiekon karhunsyleilyynsä.
0-1 Fleda (Ndur)
Todella ruma maali, on väärin että joillakin käy tuommoinen tuuri.
Erän lopulla joku peelohyökkäys häiritsi tuomarointia jonka jälkeen Fledalla oiva tilaisuus lisätä johtoa mutta kuljetti kiekon maalivahdille.
Viimeisillä sekunneilla Unforgiven yrittää myllyttää Kuoleman päädyssä mutta togo on mies paikallaan ja estää veoyritykset.

2. erä:
Erän alussa harhasyöttö Ndurilta jonka seurauksena Hurtaj pääsee laukomaan mutta laukoo ohi maalin.
Heti perään KUolemalla tilanne kun Fleda katsoo upeasti Ndurin nousevan takaa mutta Ndur laukoo surkeasti syliin.
Hyvää karvauspeliä Kuolemalta mutta FLedan surkeat otteet jatkuvat eikä hän onnistu missään.
Tenkratilta hyvä pelin luku kun hän huomasi Fledan nousevan toiseen aaltoon, Fledalla esteetön tie vetää kiekko maaliin mutta hän osui vain tolppaan. Hyvä pelinluku kiekon parhaalta pelaajalta
0-2 Tenkrat (fleda)
Paha moka Tibetiltä kun avasi oman maalin edessä suoraan tenkin lapaan. Tuommoisesta virheestä on vain yksi rangaistus: maali. Tenkratilta silmiähivelevän upea veto maalinperukoille.
Tenkrat missaa tyhjän maalin neljän minuutin kohdalla kun Fleda nousee upeasti ja tavoittee vedollaan tenkratin. Tenkrat kuitenkin säästää Tibetin luotsaaman puolustuksen takaiskulta.
Heti aloituksesta kuolema aloittaa myllyttämisen ja Fledan upea passi tavoittaakin maalinnurkalta ndurin jonka löysä veto jää kuitenkin maalivahdille.
Kuolemalla osittainen 2vs1 hyökkäys jonku Tibet katkasee upealla peliluvullaan.

3. erä:
Erä alkaa Scottin käsittömällä vinellä siitä kuinka hän ansaitsee voicet, peli meni ohi.
Tibet pihalla kun lumiukko kun tenki pääsee yksinläpi mutta tenkra laukoo tolppaan ja tibet siivoaa kiekon pois omalta alueelta.
HYvän hyökkäykseenlähdön päätteeksi tenkrat pelaa fledan yksinläpi mutta tämä vetää päin maalivahtia. Mikä mättää letti?
Tenkrat nousee upeasti keskeltä ja kikkaakin Tibetin tas vaihteeksi ihan pihalle mutta viimeistely ontuu.
1-2 Plaz
Huikeen myllytyksen päätteeks Plaz sivaltaa kavennuksen. Huikea yksilösuoritus.
Neljän minuutin kohdalla Unforgivenillä huikea myllytys päällä mutta Kuolema kestää.
Viimeinen niitti on tulla kun tenkrat pääsee hyökkäämään tyhjään maaliin, mutta ratkaisu on outo ja unforgiven estää maalin.
Viimeisellä minuutilla Fleda vielä avaa tenkin läpi kun tibet seikkailee ties missä mutta tenkrat ei tee maalia ja säilyttää tiukan 1-2 tilanteen.
Vikoilla sekunneilla Tibet pääsee vielä koittamaan mutta tuloksetta.

*** Tibet - Loistava debyytti tältä mahtafalta puolustajalta.