Timppe 1+2=3
Toeni 2+2=4

0-1 Timppe (Toeni, Magito)
0-2 Magito (Toeni, Puhelin)

Arvio erästä: Erän alku oli molemmille joukkueille varsin sekava, peli ei meinannut lähteä kulkemaan millään. Kun erän kolmas minuutti on vierähtää käyntiin, Magito avaa komeasti omasta päästä Toenin ja Timpen 2vs0-tilanteeseen ja tuloksena varma maali. Vain hetkeä myöhemmin Magito pääsee iskemään uudelleen ja kiekko verkkoon, 2-0. Loppuerä sujui selvästi Kiviniemen komennossa, mutta lisämaaleja ei syntynyt.

--

0-3 Toeni (Masael)
0-4 Toeni (Puhelin, Magito)
1-4 pökö
2-4 Salonen (Stepi, pökö)

Arvio erästä: Ensimmäisellä parilla minuutilla molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus maaliin. Lähimmäksi pääsivät Timppe-Toeni kaksikko, mutta Toeni konttasi maalivahdin alueella ja tilanne kuivui kokoon. Alle minuutti Kiviniemen edellisesti paikasta Toeni karkaa läpiajoon ja pistää kiekon tolpan kautta sisään ja vie Kiviniemen kohtuu turvallisen tuntuiseen johtoon 3-0. Seuraavan aloituksen jälkeen Kiviniemi rakentelee uutta paikkaa, ja kuin varkain Toeni laukoo vapaasti b-pisteen takakaaren tuntumasta lukemiksi jo 0-4. Humban selkäranka ei kuitenkaan katkea, vaan he yrittävät herkeämättä saada maalia. Lopulta Humba onnistuukin, kun pökö veivaa kiekon etunurkasta sisään. Ja kun maalien makuun kerran päästään, niin miksi lopettaakaan. Stepi laukoo kiekon maalivahdille, joka pomputtaa vastakkaiseen kulmaan - kulmalla kiekkoa vastassa on Salonen joka pistää verkot tötterölle, Humba kaventaa 2-4. Tauolle Kiviniemen johdossa, siis lukemissa 2-4.

--

2-5 Masael (Timppe, Magito)
2-6 Magito (Masael, Timppe)
2-7 Puhelin (Masael)

Arvio erästä: Kolmannen erän ensihetket mennään Humban pyörittäessä. Pyöritys ei kuitenkaan tuota tulosta ja Kiviniemi saa katkottua Humban hyökkäyksiä. Ajassa 02:35 Humba hajoaa totaalisesti kun Masael niittaa kiekon viidettä kertaa humbamolarin taakse. Tämän jälkeen alkaakin hirmuinen hulabaloo Humban alueella, tuloksena parin minuutin sisään vielä kaksi maalia. Lopputulos kauden ensimmäisestä ykkösdivarin matsista 2-7, Hc Humba - FC Kiviniemi. Kivesniemelle ansaitut pisteet.