HC YlikuntoHC Ylikunto - Team JupiterTeam Jupiter 2-1

Flashey 0+0=0
Hokiolli 0+1=1
huuhkaja 1+0=1

Alkamassa ensimmäinen finaaliottelu S.S.K:ta vastaan
0-2 voitoista 3-2 voittoihin nousseen HC Ylikunnon ja Kangasalan Voiton 3-1 voitoin kukistaneen Team Jupiterin välillä.

Tässä jännittävässä kamppailussa ei todennäköisesti nähdä paljoa maaleja. HC Ylikunnolta löytyy tehokkaat maalintekijät, Team Jupiterilta taasen maaleja tekee tasaisemmin koko joukkue.

1.erä alkaa:

Ottelu alkaa vauhdikkaasti, kiekko liikkuu hyvin molemmilla joukkueilla. HC Ylikunto pääsee hieman paremmin rikkomaan Jupiterin puolustusta ja Jupiterin maskin sisältävä taktiikka ei onnistu

02:11 1-0 by botto

Jupiter menettää kiekon omalla siniviivallaan ja botto pääsee laukomaan kiekon verkkoon.

05:10 2-0 by botto (stravis)

Tässä maalissa kiekko pomppii maalin edessä tilannetta tarkkailevalle botolle, joka sivaltaa kiekon tyhjiin.

Kokonaisuutena ollut Jupiterin hallintaa, Ylikunnolla vastahyökkäykset poikinut maalitilanteita enemmän.

Ylikunto saves 1, poss 40%
Jupiter saves 2, poss 59%

Erätauolla HC Ylikunnolla näköjään hieman taktiikkapalaveria tai vastaavaa, sillä koko joukkue panttaa rediä Jupiterin ollessa heti pelivalmis.

Team Jupiterilla tässä 2.erässä pienoisia vaikeuksia päästä Ylikunnon alueelle. Peli avautuu entisestään, parempia maalipaikkoja molemmilla joukkueilla.

03:55 2-1 by huuhkaja (Davidoff, Hokiolli)

Jupiter pääsee laukomaan maalille, jonka reboundista huuhkaja vie kiekon sisään.

Ylikunto saves 2, poss 45%
Jupiter saves 4, poss 54%

Viimeinen, mutta ratkaiseva erä alkaa.
Jeffe väittää katsomossa että botto lopettaa kiekkouransa finaalien jälkeen, näkee myöhemmin pitääkö kyseinen väittämä paikkansa!
Tästä tietenkin alkaa epäilyt, ettei botto pysty lopettamaan.

Itse peliin; peli on jälleen parantunut, enemmän taistelua maalille on. Paineet alkavat kasautua kun pelataan ottelun viimeisiä minuutteja.