Napoleon 0+0=0
padme 0+0=0

Perjantai-illan ratoksi oli tarjolla "mutadivariksi" ristittyä kakkosdivaria Into - Roikkulämy.

Ensimmäisestä erästä jäi mieleen erityisesti Sepsin pirteys kentällä: karvasi ja laukoi - loi paikkoja myös somalle. Roikkulämy lähinnä haki pitkillä avauksilla vetopaikkoja. Allekirjoittanut on huomannut publicilla Filppulan hyvän kudin, jota ei vielä ainakaan nähty.

Tokaan erään Roikku osoitti olevansa hengissä ja piristyi vähän. Herqpaikkoja ei nähty kuin vasta erän lopussa kun Gaborik laittaa Sepsin selvään maalipaikkaan, mut ei käy flaksi/oo taitoa. Aika coast-to-coast kiekkoa koko erä, ilman maaleja edelleen.

Vimppa erä. Jantuselta paha kiekon menetys, Sepsi maalipaikassa, kaveri paikkaa ja Sepsin veto epäonnistuu. Into haki voittomaalia joka avas Roikuille monta yv-hyökkäystä; cobbapopilla jo taikaviit...sankarin viitta hyppysissä mutta pissii selvän paikan.

Molemmilla surkeeta viimeistelyä, käet täris ratkasuhetkillä. Siihen vielä päälle puolustuksen berliinin munk..muurit vol.2, niin tylsä 0-0 katsojille käteen.
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 17.11.2006 22:34