Sekka 0+0=0
Sharp 0+1=1
Tenkrat 1+0=1

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Heti alkuun SSK:lla pari paikkaa, mutta mitään kummallisempaa ei synny. Molemmat joukkueet saavat pienen pyörityksen aikaan vuorollaan, hyvä ja tiivis neliö estää maalinteon. Erän tiukimmasta laukauksesta vastaa lasse89, maalivahti liukuu maaliviivalle mutta kestää. Lukemissa 0-0 tauolle.

Arvio erästä: Aivan ensimmäisellä minuutilla SSK saa hyvän pyörityksen päälle. Tenkrat veivailee pakistoa kahville, mutta maalivahti kestää. Jatkotilanteesta kiekko Sekkalle joka pistää kiekon sivuverkkoon. SSK jatkaa edelleen painostusta, ja katkoo Völligin hyökkäykseenlähtöjä keskialueella. Puolimatkankrouvin kohdalla Tenkratille avautuu lähes identtinen paikka, mutta VZEM kestää. Vielä viimeisellä minuutilla JaKurri syöttää Tenkratin paikkaan, mutta kassari on edelleen tulessa. Tauolle edelleen tasalukemissa 0-0.

0-1 Tenkrat (Sharp, JaKurri)

Arvio erästä: Kolmaskin erä alkaa aiemmista eristä tuttuun tyyliin: SSK painostaa. Tällä kertaa se painostus tuottaa myös tulosta. Sharp nousee laidasta, syöttää ovelasti takakulmalle jossa Tenkrat on valmiina tälläämään kiekon pömpeliin, ja lukemat vaihtuvat - SSK:lle 0-1. Maalin jälkeenkään SSK ei hellitä, vaan hakee vimmatusti lisämaalia. Erän puolivälin kohdalla Völlig saa jonkinlaisen otteen pelistä, ja lähtee pyörittämään SSK:n päätyyn, se ei kuitenkaan tuota tulosta. Viimeisellä minuutilla VZEM ottaa maalivahdin pois, Jackal kentälle, mutta sekään ei auta vaan SSK korjaa potin niukasti lukemin 0-1.