prvs 0+0=0

maaliton

Alun lyhyen Team Jupiter pyörityksen jälkeen peliä hallitsi hienokseltaan Hc Humba.

6.16 1-0 Davidoff (Ilppa, Hokiolli)

Ajassa 6.16 Davidoff laukoo tarkan laukauksen siniviivan tuntumasta --> 1-0. Noin 2 min kohdilla Mauska hidastelee maalin takana ja Jupiter on tehdä maalin kovan karvauksen päätteeksi. 10 minuuttia pelattu, Team Jupiter pääsee hyvään 3v1 tilanteeseen --> tolppa. Erä loppuu Humban painostukseen.

5:34 2-0 Hokiolli (soopa, Davidoff)

13 minuuttia pelattu, Hetly vetää ja kiekko kimpoaa veskarin torjunnasta corpan lapaan, Davidoff on kuitenkin estämässä kiekkoa menemästä maaliin. Erän puolivälissä Humba pyörittää peliä hyökkäysalueella, mutta Jupiter-puolustus kestää. 30 sekuntia ennen erän loppua Humban veskari lipuu vaihtoaitoon. Davidoff kuitenkin huomaa tämän ja avaa rännin kautta loistavasti --> 2v0 tilanne ja Hokiolli pääsee kuljettamaan kiekon tyhjään pömpeliin.