Keskinen 0+0=0
Omiisi 1+0=1
Räpsy 0+0=0

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Tämän sarjan ensimmäinen ottelu oli alusta selvää Failed Onesin hallintaa; FHR ei yksinkertaisesti tuntunut pääsevän hallitusti vastustajan siniviivan ylitse. Sen sijaan FO loi paikkoja, syötteli ja painosti muutenkin kovin. Kuitenkin kun erä eteni, FHR pääsi hiukan paremmin kiinni pelistä ja pääsikin pariin tekopaikkaan Solin järjesteltyä. Maaleja ei kuitenkaan erässä nähty, joten tauolle tasalukemissa 0-0.

--

Arvio erästä: Toinen erä alkoi FO:lta hieman tahmaisesti, FHR pisti pari myllyä käyntiin, ja tolppa kilahti - ei kuitenkaan sen vakavampaa. Myös FO loi hyvän paikan FHR:n maalille, myös tolppa Omiisin laukauksesta. Toinenkin erä jäi maalittomaksi, joten varsin maalitonta ottelua jatketaan kolmanteen erään samoissa lukemissa kuin toiseen erään - 0-0.

--

0-1 Omiisi

Arvio erästä: Kolmannen erän aloitti FO vahvasti, mutta maalintekoyritykset vaikuttivat kovin ponnettomilta. Lopulta kuitenkin he onistuivat hyödyntämään runsaat maalipaikkansa, kun Omiisi sai ladata täydet piippuun ja tykitti b-pisteiden välistä aivan takanurkkaan ja FO:n johtoon 1-0 kolmisen minuuttia ennen loppua. Kun FHR:lläkään ei riittänyt enää veto ja FO ei enää maaleja haalinut, pisteet vei FO kotiinsa lukemin 1-0, FHR:n hyvästä taistelusta huolimatta. Sarja Failedille 1-0.