pikku-myy 4+1=5
Typho 2+5=7

-1.erä-----------

1-0 pikku-myy (Typho)

Ainakin katsomo odotti ensimmäisen ottelun perusteella vähämaalista koitosta, mutta vielä mitä: Into on toista mieltä. Muumeista tuttu pikku-myy ottaa kaarella Typhon lavasta kiekon ja niittaa heti alkuun 1-0.
Last Period saa muutaman ilmaispaikan Into-puolustuksen möhläiltyä, muttei tulosta synny.
Parivaljakko Typho-pikku-myy esittelee muutamaan otteeseen kikkavalikoimaansa, mutteivat yritykset ihmeempään johda. Siirrytään tauolle punomaan uusia juonia.

-2.erä-----------

2-0 Typho (pikku-myy, Pawe)
3-0 pikku-myy (Typho, Gaborik)
3-1 Ricky
4-1 Typho

Vähäiset 15 sekuntia pelattu ja Typho unohdetaan yksin, mies läpiajossa, eikä erehdy. Tälläisiä virheitä ei pitäisi tulla...
Muutama sekunti edellisestä ja Typholta lätty maalille josta myy siirtää 3-0.
Kauheasta alusta huolimatta LP näyttää ettei antaudu, asialla Ricky.
Typho-show päällä, Into karkaa ratkaisevan tuntuisesti 3 maalin päähän. Tauon paikka.
Vauhdikas erä kaikinpuolin. Raportti, voicen pyytäjät ja tiuhaan tahtiin tulleet maalit työllistivät seepraa enemmän kuin tarpeeksi.

-3.erä-----------
4-2 Antsu
5-2 pikku-myy (Typho, Pawe)
6-2 pikku-myy (Typho)
7-2 Pawe (Typho)

Alku oli vähän jäädyttelyä, vaikkakin Pawe tuurasi molaria pelastaessaan pariin kertaan maaliviivalta kiekon.
Puolivälissä LP alkaa painaa ja saa tukun vaarallisia tilanteita, joista vain kertaalleen Antsu kaventaa
Illan isäntä Typho ratkaisee pelin taitavalla lätyllä myyn läpiajoon. Sama akseli ja taas myy läpitte.
Pawe kaunistelee rumia mutta ansaittuja numeroita.

Ottelun vakuuttaja: Typho (Teki kentällä mitä tahtoi, hienoja henkilökohtaisia suorituksia.)
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 11.08.2006 22:21