Rowdyruff Boys - HC PU ja. 3-2 (1-1,0-1,1-0,1-0)

ROwdyruff Boys Arenalle oli kerääntynyt n. 15 katsojaa katsomaan tätä jännittävää toista osaottelua.
Joukkueiden aloituskokoonpanot olivat; Jupsa, Amigo, sotajermu sekä Gunski RB:ltä ja PU:lta aloittivat Orja, Hurtaj, Darts sekä Salonen.

1. erä:
Heti pelin alussa sotiksella oli loistava paikka siirtää RB johtoon kun hänelle avautui tyhjä maali Gunskin vedon jälkeen. Hän kuitenkin sohi kiekon tolppaan.
Parin minuutin pelailun jälkeen sotajermulle avautui uusi paikka kun Gunski riisti kiekon maalintakaa ja syötti sotajermulle maalin eteen, tuloksetta.
Pian tämän jälkeen Gunskille avautui puolittainen läpiajo sotiksen upeasta syötöstä mutta veto osui sivuverkkoon.
Kolmen minuutin kohdalla sotis ajoi röyhkeästi keskelle ja sivalsi hurjan kudin alanurkkaan.

1-0 sotajermu (1+0) Amigo (0+1) Gunski (0+1)

Missasin tämän maalin ku tein raporttia, oli varmaan ruma.

1-1 Salonen (1+0) Orja (0+1)

Rowdyruff Boys hallitsi erää niin prosentteja kuin laukauksiakin silmällä pitäen, muuten aika tasaista päästä päähän-meininkiä allekirjottaneen silmin. :)

2. erä:
Toisen erän alussa molemmilla oli loistavia maalintekopaikkoja, joista Pu onnistui hyödyntämään paremmin omansa.

1-2 Darts (1+0) Salsa (0+1) Orja (0+2)

Erän loppupuolella Gunski jatkaa pirteitä esityksiään ja järjestelee monta oivaa maalintekopaikkaa josta hänen ei onnistunut hyödyntää yhtäkään.
Hallinta ja paikat ehdottomasti RB:lle, maalit PU:lle.

3. erä:
Kolmas erä alkaa tasaisissa merkeissä kun kumpikaan ei saa tuotua kiekkoa kunnolla hyökkäysalueelle.
Sotajermu tulee kuin tyhjästä ja iskee tärkeän tasoituksen PU-maalivahdin selän taakse.

2-2 sotajermu (2+0)

Salonen alkaa lämmetä neljän minuutin kohdalla ja sulkea kiekkoa RB:n molarille.
Tähän RB vastaa mitenkän muutenkaan, kuni sulkemalla kiekkoa PU:n maalivahdille :)
Vielä puoli minuuttia enen loppua Salonen tuhlaa Upean vetopaikan Nikosson huikeasta lätystä.
Lukemat säilyvät tasatilanteessa.
Viimeinenkin erä meni RB:n sekä Gunskin hallinnassa. Upeaa pelinrakentelua RB:ltä ja erityisesti Gunskilta.

1. jatkoerä:
Minuutin varovaisen pelailun jälkeen Gunski pääsee laukaisupaikkaan ja hänen vetonsa kimpoaa tolpasta takaisin hänelle ja hänellä on hellpo työ viimeistellä RB:n voittolukemiksi 3-2.

3-2 Gunski (1+1) sotajermu (2+1) Amigo (0+2)

Tähdet.

*** Gunski - Pelin pirtein ja paras. Järjesteli monta maalipaikkaa mistä olisi voinut ratkaista pelin jo aiemmin, mutta onnistuin vasta silloin kun oli pakko; jatkoajalla. Loistavaa peliä.
** sotajermu - Viimeisteli kaksi maalia joiden avulla RB sinnitteli jatkoajalle.
* Orja - Varmaa puolustuspeliä, ei virheitä ja keräsi kaksi syöttöä, hyvä peli.

Ja sori tämmönen raportti, en ole ikinä pitäny kirjottamisesta :)