1. erä

0-1 Error (Def)
1-1 Vidual (Alfred)
2-1 Soli (Alfred, -Rebel-)

Arvio erästä: Hallinnallisesti ensimmäinen erä oli Kuoleman erä. Aivan alkuminuuteilla Kuolema siirtyikin johtoon Errorin tarkalla osumalla. Tätä maalia kuitenkin seurasi FHR:n tasoitus hienon kuvion päätteeksi; Vidual syöttää Alfredille joka lataa kiekon lähes tyhjään verkkoon. Ja tästä kului vain hetki, kun Soli änki kiekon väen väkisin verkon perukoille, ja siirsi FHR:n johtoon 2-1. Näissä lukemissa tauolle.

--

2. erä

2-2 Error (togo, Def)

Arvio erästä: Toinenkin erä oli Kuoleman hallintaa, ja puolustuspainotteisuus kostautuikin FHR:lle maalin muodossa. Error tulitti b-pisteen etäisyydeltä komeasti takanurkkaan ja tasoitti pelin 2-2.

--

3. erä

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Kolmas erä oli todellista hawaiji-kiekkoa, paikat sinkoilivat päästä päähän julmetulla vauhdilla. Viimeisen erän parhaat paikat loi FHR, joka pääsi yrittämään varsin monta kertaa maalia lähietäisyydeltä, siinä kuitenkin onnistumatta. Matsista FHR:lle elintärkeä piste putoamistaistelussa, Kuoleman peli ei tahdo vieläkään oikein kulkea.