Marshallsaarten MainiotMarshallsaarten Mainiot - 7 Röyhkeää Miestä7 Röyhkeää Miestä 1-1

Ei maaleja

Ottelu alkoi varovasti ja tunnustellen, lähinnä Mainioiden kierrättäessä kiekkoa omalla alueellaan. Ottelun ensimmäinen tekopaikka tuli Mainioiden mainiosta kesosta, mutta roby ei saanut tuikattua kiekkoa sisään. Tämän jälkeen ote siirtyi Röyhkeille ja heillä oli lukuisia paikkoja lyhyen ajan sisään. Mainiot pääsivät peliin mukaan 04:00 kohdilla, kun jetsellä oli mahdollisuus survoa kiekko sisään, mutta avausmaali jäi odottamaan itseään. Vielä parikymmentä sekuntia ennen loppua Mainiot saivat hyvän myllytyksen 7RM:n maalille, mutta jalkapallolukemissa mentiin 2. erään.

7RM: saves 4, poss 50%
MM: saves 4, poss 50%

06:20 1-0 ZuH (Hank)
06:35 1-1 roby (Örkki)

Toiseen erään tultiin vauhdilla ja jo 20 sekunnin jälkeen ZuH heilutti verkkoa. 15 sekuntia myöhemmin roby tasoitti numerot läpiajosta. Tämänkin jälkeen paikkoja oli lisämaaleihin, mutta 1-1 pysyi loppuun asti. Mainittakoon että kaikki 7 röyhkeää miestä oli löytänyt areenalle.

7RM: saves 5, poss 46%
MM: saves 3, poss 54%

Kolmannesta erästä oli odotettavissa puolustustaistelu, sillä kummallakaan ei ollut varaa hävitä tätä ottelua. Runkosarjan 7. ja 8. joukkue olivat vain pari pistettä edellä pudotuskarsinoita. Röyhkeät kuitenkin karvasivat ylhäältä ja Mainiot olivatkin pienimuotoisessa hädässä erän alussa. 15:30 alkoi tapahtua. Ensin ZuH:lla paikka, mutta keso ei aivan löytänyt hänen lapaansa. Heti perään Mainioiden vastahyökkäys, josta mikko.:n tarkka veto, mutta maalivahti hereillä. Loppuerä menikin tasatahtia ja adjektiivien kamppailu päättyi 1-1.