Orja 0+1=1
Salonen 3+2=5
Salsa 1+2=3

1-0 Iiro (Ndur, Rolsku)

Arvio erästä: HC PU sai lätkiä kiekkoa henkihieverissä kohti maalia loistavista paikoista, mutta ei tuntunut mikään uppoavan verkkoon. Sen sijaan toisessa päässä erän puolenvälin paikkeilla maalivahti unohti paikkansa, ja Iiro pääsi tälläämään kiekon tyhjään verkkoon tolpan kautta. Loppuerästä ei sitten tiukkoja tilanteita nähtykään, vaan väännettiin kulmissa ja keskialueella.

--

1-1 Darts (Salonen)
2-1 Ndur (Rolsku)
3-1 Ndur (tilpero)
4-1 Ndur (tilpero, Rolsku)
4-2 Salonen (Darts, Salsa)

Arvio erästä: Toisessa erässä alkoi tapahtua ja kunnolla. Aivan erän alussa Salonen syötti Dartsille täysin tyhjään tilaan, ja siitä ei voinut erehtyä, lukemat 1-1. Ohhoh, tästä ei mennytkään pitkään kun Ndurin hattutemppu aivan lyhyen ajan sisään vei ainakin hetkeksi PU:n pelin sekaisin. PU ei kuitenkaan lannistunut täysin, vaan Salonen iski kiekon verkkoon vain vähän ennen taukosummeria. Tauolle siis lukemissa 4-2.

--

5-2 tilpero (Ndur, Iiro)
5-3 Salonen (Salsa,)
5-4 Salsa (Salonen, Orja)
5-5 Salonen (Darts)

Arvio erästä: Erän alkuvaiheilla Kuolema painosti lievästi, ja lopulta tilpero upottikin maalin, joka näytti melko ratkaisevalta tuohon paikkaan. Katinkontit, kuitenkin kävi toisin. Vain neljässä minuutissa PU-hyökkäys juoni ottelun tasoihin, mitä taktisimmilla maaleilla. Juuri kun ottelu oli aivan Kuoleman hallinnassa, tilanteessa 5-2, ottelu kääntyi aivan päälaelleen ja loppujenlopuksi ottelu päättyi tasalukemiin 5-5. Kuolemalla pistejako oli varmasti pettymys, PU'lle taas ilmiömäisen nousun jälkeen saavutus.