HC Pilsner-UrquellHC Pilsner-Urquell 3 4 3
Chewits 7 3 4
HC Pilsner-UrquellHC Pilsner-Urquell 52% 42% 46%
Chewits 47% 57% 53%
Kello näyttää puolta yhdeksää, Chewits on juuri ottanut pakkovoiton jatkoajalla 4-3 lukemin ja tästä lähtee viimeinen game!!

Kyselin ennen matsia katsomolta tulosveikkauksia: P.Ton87: 5-2 Linda17: 3-6, ps: mäkkäri o iha piip nykyää kun vaihtoivat suolakurkut maustekurkkuihin hyi vtu!

Okei... let's start

1.ERÄ
2.33 ottelun ensimmäinen kunnollinen tilanne siunautuu kotijoukkueen ilma:lle, jonka kuljetuksen maalivahti juuri saa torjuttua
3.00 heti perään toisessa päässä aukeutuu paikka Chewitsille , tulinen veto denseliltä mutta erinomainen blokki Harnikilta
4.08 hyvä hyökkäys kotijoukkueelta , muttei tuota kaivattua tulosta
todella tasainen erä ja hyvää playoff kiekkoo

2.ERÄ

4.30 Pitkän hyökkäyksen päätteeksi, semmot laukoo ja riparin hoitaa denseli , 0-1 Chewitsille!!

pienoinen hallinta Chewitseillä, todella tasainen erä jälleen, puolittaisia paikkoja pari molemmilla joukkueilla

3.ERÄ lähdetään tilanteessa 0-1 mikä tarkoittaa sitä, että Chewits olisi jatkamassa A-liigan semifinaaleihin.

0.35 Harnikille tulee heti hyvä sauma tasoittaa, laukaus hitusen ohi etukulman
2min-3min Molempiin päihin vaarallisia tilanteita, ekaksi ilma vapauttaa purkan läpi, kuljetus hänen harmikseen nappaa Chewitsin molari joka pelannut tähän saakka loistavan pelin. Toisessa päässä Chewitsin semmot laukoo tulisesti, PIlsnerin maalivahti saa juuri torjuttua.
3.47 semmot lataa tauluille 0-2 lukemat, nyt näyttää Chewitsin kannalta jo hyvältä!
5.09 Pilsnerin hakiessa kuumeisesti kavennusmaalia, Chewits tekee kolmannen maalinsa ja jatkaa näin semifinaaleihin! maalintekijänä ottelun MVP denseli

Todella tiukka puolivälieräsarja on saatu nyt päätökseensä.
Tuomari: Firmino
Lisätty: 17.02.2019 20:58