Kiekko-HobiititKiekko-Hobiitit - FHRFHR 5-2

SDDLT 0+0=0
Soli 0+2=2
Vidual 0+0=0
Vihko 2+0=2

FHR karkaa yllättäen 0-2 johtoon Vihkon maalatessa molemmat. Erä menee Hobiittien hallinnassa ja heti Vihkon toisen maalin perään Hobiitit saavat kavennuksen. Ei kauaa mene, kun Hobiitit nousevat jo rinnalle ja samalla ohi. Korpisalo viimeistelee kolmannen maalinsa ensimmäisen erän loppupuolella ja Hobiitit lähtee tauolle 4-2 johdossa. Aikamoista hurlumheita ensimmäinen erä.

Erä alkaa jälleen Hobiittien painostuksella ja FHR on pulassa. Korpisalo kolistelee FHR maalin kehikoitakin, mutta sen lähemmäksi ei Hobiitit päässyt. Ei maaleja tässä erässä.

Kolmanteen FHR tulee aivan uudella sykkeellä ja saakin jo ennen minuutin täyttymistä pari paikkaa. Kiekkoa ei kuitenkaan saada verkkoon asti. Pienessä FHR painostuksessa Hobiititkin saa rakennettua erän loppupuolella pari hyökkäystä, mutta ilman tulosta. FHR hakee vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta Alfonso riistää kiekon ja tarjoilee Korpisalolle tyhjän maalin ja tämä ei erehdy.
Tuomari: Boyle
Lisätty: 14.06.2006 20:21