0:28 archu leipoo ja pääsee leukoo beeltä läpi pakin, mokke nappaa

0:47 pitkä ankoilta

0:57 toinen, pelsu ei saa kii

1:29 kurri laittaa lättyä takakulmalle vaan archu ei aivan nappaa

2:08 ankat pääsee hyvännäköisesti yv hyökkäykseen, vaan vp rauhoittaa nopeesti tilanteen

2:37 kurrille siunautuu paikka takakulmalle vaan mokke liukuu hyvin eteen, ei saa survottua

3:01 nopea hyökkäys vp:ltä, 3vs2 siirroilla dreamicille ja etutolppaan kilahtaa

4:06 ratakses seivaa vedon maaliviivalta

4:48 ratakses painaa maalin takaa zippaa eteen vaan suoraan mokelle

5:50 vp pääsee laukoo kaukaa, vaan keskelle maalia menee

Voodoo hallitsee ja pitää kiekkoa ylhäällä. Ankoil joukkuepuolustus toimii, hyökkäyksiin lähdöis parannettavaa. Lisäksi tuomari voisi keskittyä hiljentää huutelijoita..

0:42 ankoil paikkaa, kun ratakses siirtää maalineteen vaan laukoja otetaan blockil vahvasti kii

1:50 päästä päähän, puolustukset hoitaa

2:17 kurri karvaa hyökkäysalueella ja painaa itsensä vetämään, mokke ottaa varmasti

2:27
1-0 Ratakses (sharb, Örkki)
ratakses pääsee juuri sinisen yli ja laukoo takakulmaan todella kaukaa

3:18 jakurri laittaa puolionesta tolppaan

3:26 pitkä ankat

4:06 archulle paikka beelle, pakki blockii pois

4:16 toisessa päässä mennään jo ja ankka pääsee tykittää puolittain läpäristä, mokke seivaa

4:44 pelsu moken alueel

5:08 ankkojen karvaus toimii, saadaan kiekko ylhäällä, siirto pelsulle vaan mokke liukuu peittämään etukulman

5:29 kurri violenttaa ku ei mene 3vs1 jälkee

5:58 hirveä mähinä maalinedessä, kaikki laukoo kiekkoo sumpussa suuntaan jos toiseen. lopulta kiekko maalintaakse ja archu moken alueella

Tempoo pelissä, kiekkoliiga viihdettä parhaimmillaan. Ankat otti otteen pelistä, Voodoot vailla onnistumista Odotettavissa hirveetä prässiä vikaan erään.

0:41 fiksu pitkä ankoilta, kauhee paine voodool

1:14 fice hakee nopeaa pitkää avausta, örkki nappaa

1:46 voodoot hyökkää agressiivisesti, ankat pääsee usein kääntää pelin

1:55 voodoon paitsio

2:22 ratakses pääsemässä puolittain karkuun, vaan kiekko ei lähden oman blockin takia mukaan

3:00 nopeaa pitkää fice hakee edelleen, selkään osuu ankkaa

3:38 archu on ujuttaa vanhanaikaisen. ankat kestää

3:57 voodoot ajettu siniviivalle, paitsio

4:07 ankat paitsio, hieman hätäillään

4:16 pelsu karvaa ficen ja 2vs1. fice hoitaa passin itselleen

4:40 örkki tarjoaa oman vetopaikansa vielä eteenpäin vaan sharbin veto ennakoidaan

5:02 hirvee mäiske jälleen voodool maalin edessä, ei vaan mene. archu violent

5:30 passi maalin takaa archulle tolpan juureen, veto pienestä kulmasta vaan johonkin se taas jää

5:56 ankat purkaa hitaan pois

Voodool hirvee mähinä koko erän hyökkäyspäässä. Ankkojen puolustus kesti, vaikka isosti tultiin. Yksi maali ja hyvä joukkuepeli kesti, ankoille 1-0.
Tuomari: Colossus
Lisätty: 08.05.2015 00:13