ELITE RAZOR - HALKO

1. Erä:

prvs-Wakke-jdz-Kadlec

VSicak3-Slerbu-Eskoo-Widing

Myönnettäköön näin ensimmäisen erän alkuun, etten tiedä ollenkaan kuka näistä tyypeistä
on pakki ja kuka hyökkääjä. No pervis iskee kuitenkin 1-0 Waken syöttäessä. Seuraava pari minuuttia meneekin peliä samalla pelaavan Wakken kanssa vängätessä siitä annanko syöttöä vai en. Aioin toki sen antaa, mutta vittuillessani vänkäsin. Ihmeen hyvin pystyi Wakkenator pelaamaan samalla kun chattasi!

ER vei erää kyllä aika vahvasti. Vyöryttää tälläkin hetkellä peliä vastustajan alueelle.
En vieläkään ole aivan varma kuka näistä on pakki ja kuka hyökki, mutta ainakin VSicak3
vaikuttaa puolustajalta. Samaten jdz emt? Samaan aikaan uutta tiimiä etsivä Mazzio antaa palaa haukkuen puolet Elite Razorin miehistöstä paskoiksi. Katkeraa tilitystä kerta kaikkiaan. Enpä huomannut seurata pelitapahtumia kovin tiiviisti parin viimeisen minuutin ajalta. Noh, elämä jatkuu.

2. erä:

spelare hyppää poksiin Eliteltä Mazzion lisäksi. Greene Halkolta/Halolta.

Eskoo pelastaa maaliviivalta heti erän alkuun. Pervo ja Mazzio sähläilevät puolustuksessa,
Halko saa hieman painetta. Jii tutisee katsomossa, sanoo syyksi sen ettei kerkeä pelata.
Katsoa kyllä kerkeää, joten siitä voivat kukainenkin vetää omat johtopäätöksensä.
Halko jatkaa myllyttelyä koko erän ajan ja lopulta Eskoo lennättää kiprumaisen leijan viivalta maalille, jossa maalivahti on erinomaisessa maskissa. Peli on tasan.
Syöttäjinä toimivat Slerbu ja Widing. ER saa tästä herätysruiskeen, ottavat annoksen
Res Ballsia ja saavat siirrettyä painopistettä vastustajan maalille. Paras tilanne siunautuu "Pastori" spelarelle, joka ei kuitenkaan kykene tekemään läpiajosta maalia.

3. erä:

Wakke ja jdzskö sieltä pomppaavat Elitelle. Widing ja Sicak tulevat takaisin Halkolle.
Muistaako kukaan muuten enää HC PU:n perustajaa VSicakia? Mitä kaverille tätä nykyä kuuluu? Yleisöä vaikuttaisi olevan karvan verran alle 30.

Wakke on tullut takaisin kentälle ja Rasorien peli tuntuu löytäneen taas uomansa. Tosin ei tämä kummaltakaan mitään kaunista ole. Pleijarikiekkoahan tässä taas pelataan. How to win ugly jne. Tunteet eivät kuitenkaan ole vielä kuohahtaneet. Nolla nollaa vika erä.

1. jatkoerä:

Yleisömäärä noussut jo 50. Siinä onkin ainoa raportoinnin arvoinen asia tässä erässä.
Paitsi mitä nyt Greene tekee Eskoon ja Widingin syötöistä ratkaisumaalin.

1 - 2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1) ja.

1-0 prvs (Wakke)
1-1 Eskoo (Slerbu, Widing)
1-2 Greene (Eskoo, Widing) ja.