TurtlesTurtles 0 2 2
PePoPePo 52% 62% 49%
TurtlesTurtles 47% 37% 50%
1. erä:

1:20 ensimmäinen huippupaikka siunaantuu uskokaa tai älkää nahalle joka täräyttää avopaikasta sivuverkkoihin

2:52 NAHKA TORJUU VEDON!

4:04 jälleen Turtleseilla huipputontti kun Todd lataa jalkakikka-asennosta ja tinttaa tolppaan

4:55 pepolle on tulla one mutta voi turkasen turkanen kun avaus pomppaa lavasta

saves PePo 0 TUR 0
poss PePo 52 TUR 47

Turtlesilla paremmat paikat. Toiseen erään

2. erä:

1:06 miktok vetää pisteeltä ohi (?)

1:33 vaarallinen tilanne pepon maalilla kun are tinttaa harin läpi ja ripareita runnomassa pelle-todd mutta ei saada sisään tänään on kyllä hax pelipäällä!!

2:09 Etelä pamauttaa etunurq kohti mutta hasek napaa helposti

3:54 NAHKA TARJOAA KIERROKSEN MUTTA EIH JUURI HARI EHTII VÄLIIN VOI ETTÄ!!

4:59 1-0 miktok (Naappi-peipi) - peipi maskaa naappi-miktok heittelee keskenään pari pasua ja miktok täräyttää tyhjään pussukkaan

saves PePo 3 TUR 2
poss PePo 62 TUR 37

Vieläkin paremmat paikat Turtlesilla mutta ei mee. PePo teki tokasta avopaikastaan, vikaan.

3. erä:

1:07 miktok tarjoo 2v1 tilanteesta peipille avopaikan mutta miten mähmii muka

3:57 1-1 pelle - Tom Wolf sooloaa koko PePo-puolustuksen kebab-kioskille ja rannaa novilla naapin läpi takakulmaan

3:63 jälleen pelle tekemässä pahojaan mut ei täl kertaa menny,,,

saves PePo 4 TUR 2
poss PePo 49 TUR 50

joo Turtlesilla vieläki paremmat paikat ja yolo peIIe tasoitti ottelun hienolla soololla. jatkoille ->

1. jatkoerä

JUMANKAUTI NAHKAHA SURFFAA MUT MAALIVAHTI NAPPAA JA TODD VIOLENTTAA HERRANLETTAS MIKÄ MESTA!!

sit harilta viedään tikkari Sampo koittaa kaukaa mut moke torjuu nyt on Turtlesilla momentum...
...joka kuitenki kääntyy pepolle ja peipi iha avomestassa mutta veto jää vauvanpieruksi ja moke koppaa

SAMPO ON KÄVELLÄ NOVILLA MAALINTEKOON MUTTA HARI JÄLLEEN VÄLISSÄ! lähes täysin Turtlesin erä, nyt on meno pääl!

saves PePo 4 TUR 1
poss PePo 44 TUR 55

2. jatkoerä:

3:11 no nyt are menettää 2v1 peipi tarjoaa ja naappi vetää ohi

3:28 nyt alka pepolla rullata naappi vetää tolppaan ja hax on laittaa riparin omiin

3:45 SITTEN ON AREN PAIKKA PISTEELTÄ AIVAN VAPAASTI MUTTA EI OSU!!

4:26 peipi hakee jotai toivotonta naitmare-style riparia mut eihä tää ny suju??

4:43 are torjuu huikeasti vedon!

5:16 nyt hari koittaa kakkariparia peipille mut moke liimaa!

saves PePo 2 TUR 5

alko pepo pääsee paremmin mukaan. erän paras paikka naapilla. määrällisesti enemmän paikkoja vieläki turtlesilla

3. jatkoerä:

0:53 peipi avopaikassa takakulmasta ohi

1:31 hax huijaa että hari sais muka vetää novilla etuseen :D ja sit torju :D

2:23 1-2 pelle (etelä-hax) - OTTELUMME SAA RATKAISUN ETELÄN JUMALAINEN AVAUS JA TOMWOLF SNIPAA 2V1 TILANTEESTA JOSTAIN AIVAN PERSEESTÄ
KIEKON TAKAKULMAAN AIVAN USKOMATTOMAN TYYLIKKÄÄSTI! KÄSITTÄMÄTÖN KUTI!