SuKe 2+2=4
Supa-Mar 0+4=4
tikru2 3+3=6
Waakku 0+0=0

Ensimmäisen erän alkupuolella Hulkster kokeili tolppia ja hetken päästä Datsjuk jo heitti maukkaan vetopassin maalin kulmalle, josta Doran kuittasi 1-0. Erä täysin VMTL:n painostusta. Ei näyttänyt lupaavalta sarjajohtajan peli.

Period lähti hakemaan tulosta vaihtaen hyökkäykseen kaksikon SuKe-tikru2. Kahden minuutin kohdalla kiekon pomppiessa tikru siirtää vapaasti tasoituksen. Kentällä taas se tuttu Period ja oho! Peli 1-4...

VMTL näytti olemassaolonsa kaventamalla pelin asetelmiin 2-4. Itse maalia ei tuomari nähnyt, olihan vieressä annos hedelmiä ja jäätelöä. Loppu peli olikin sitten kiirettä täynnä, VMTL:n hakiessa hanakasti kavennusta LP pääsi lukuisiin yv hyökkäyksiin ja vihelsi pelin poikki.
Myös katsojat olivat perjantai-tunnelmissa, privaan tulleet viestit olivat sisällöltään hieman sopimattomia...
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 17.03.2006 20:20