Voodoo PeopleVoodoo People 4 2 3
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 2 0 2
Voodoo PeopleVoodoo People 55% 37% 48%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 44% 62% 51%
Kiihkeän otteluparin Voodoo People - Metallurg Magnitogorsk toinen osaottelu on alkamaisillaan. Ensimmäinen ottelu päättyi selvään Voodoon voittoon, kun runkosarjan neljänneksi sijoittunut MM ei saanut ainuttakaan maalia tehtyä Ficen kuskaaman linja-auton ohi. Toiseen otteluun MZA hyppää kehiin.

1. erä:

Ensimmäisen aloituksen ajassa 0:00 kauhii Zudorimo pientä kyynärpäätaktiikkaa käyttäen, ja käynnistää heti ristikulmazipillä MM:n pyörityksen, jossa Kap lämää kuitenkin suoraan päin Shefkin suojuksia. Tästä sisuuntuneena VP ottaa kiekkokontrollin, ja alkaa vyöryttämään vaarallisesti mutta tilanne päättyy MZA:n häiritessä Magnitogorskin maalivahdin rauhaa. VP vieläkin pitää kiekkoa ja 1:56 Daasaman vie Aparin aivan Forssan ABClle kahville ja vaarallinen, matala lämäri lähtee lujaa mutta maalivahti kestää tämän kuitenkin. Ottelun ensimmäistä erää ehtinyt vanheta puolet, kun MMlle aukeaa 2vs1-hyökkäys jossa Zudorimo aikailee aivan liikaa ja paiskaa zenohaaramaisen lujan lyöntilaukauksen suoraan päin Ficeä. 4min hakattuna ja Zudorimo yksin maalivahdin kanssa, veto on onnettomampi kuin Suomen MM-kisajoukkue mutta ripari tulee Aparille joka onnistuu kuin onnistuukin kuskaamaan vielä tyhjistäkin
suoraan päin maalivahtia. Ja 5min pelattu ja jälleen vahvana playoff-jenginä tunnetulle VPlle sattuu armoton munaus, ja Apari pääsee karkuun mutta jälleen aivan onneton lämäri. Tästä heti iskee VP vastaan 3v2-hyökkäyksellä, jossa kiekko pelataan Daasamanille ns. \"leipäluukulle\" ja eihän kiekon oma tähtiartisti tästä erehdy - VP pääsee ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa!

1-0 Daasaman (MZA-Fice)

saves: VP 4 MM 2
poss: VP 55 MM 44

MM:n täytyisi ehdottomasti noin avoimista paikoista laittaa jo klapi koriin, muuten VP lähtee karkuun.

2. erä:

Erän alussa vuorostaan VP ottaa komennon, ja parinkymmenen sekunnin pelin jälkeen MZA vaarallisesti vanhurilla, mutta huig ehtii
katkomaan. Tästä kiekko taas VPlle ja perus Ficen vihainen lämäri sinarilta jota siellä on 7 jätkää läiskimässä, ei tällä kertaa. VP pitää vahvasti kiekkoa kunnes Daasamanille tulee virhe, parin laitapyörityksen jälkeen Apari meinaa karata mutta ei riitä vauhti, ja puolustuskaksikko Fice-Shefki laittaa Aparin nakiksi sämpylän väliin ja tarjoavat hyvän miehen eleenä kaikki mausteet. MM ottaa kiekkokontrollin, mutta kunnon vetopaikkaa ei vain tunnu aukeavan ja kaikki lämärit tuntuu jäävän Ficen hellään hoivaan. Nyt on maskia MM-luukulla Shefki lämää päin puolustajia, kiekko Kapille joka avaa uskomattoman kauniisti Aparin karkumatkalle ja kyllähän nyt jo Apari osuu läpiajosta Ficen estelyistä huolimatta raamien väliin: etukulmaan ja 1-1! Ei kauaa ehdi kulumaan tästä, kun MM:n
puolustus pelataan lähes katsomoon saakka ulapalle ja muutamalla syötöllä Daasamanille täysin tyhjä maali: 2-1! Ja heti aloituksesta
taas pari syöttöä VPltä hienosti ja Shefki avopaikalla - tolppa pelästyttää MM:n miehistön. 25 sekuntia erää jäljellä ja nyt tulee Ficelle harvinainen virhe ja Zudorimo karkuun mutta ei maistu tälle miehelle kyllä nyt ja VP pääsee toiseenkin erään johtoasemassa lukemin 2-1. Jälleen tähän erään pari harvinaista virhettä Ficelle ja koko VPlle, joista toisesta MM rankoi.

1-1 Apari (Kap)
2-1 Daasaman (MZA-Shefki)

saves: VP 2 MM 0
poss: VP 37 MM 62

3. erä:

Puolitoista minuuttia ehdittiin havaijisurffata kolmatta erää, kunnes Shefkiltä paha harhasyöttö suoraan Aparin lapaan, mutta Fice on äärimmäisen hyvin hereillä ja estää Aparin maalintekoalkeet ja ajaa Aparin räikeästi oman maalivahdin syliin. Parin minuutin kohdalla Ficen syöttö Daasamanille joka näyttää kerrassaan käsittämättömän hienot veivit, mutta syöttö karkaa MM:n päätyyn
ristikulmaan, siinä meni 2v1 ellei jopa 3v1-tilanne sivusuun. Juuri ennen viimeisen erän puoltaväliä VP syöttelee kauniisti ja uskomattoman pelin pelannut MZA vie huig:n ja Kapin aivan ulapalle ja lämäri lentää korkeana ja kovaa suoraan etukulmaan ja VP karkaa jo ratkaisevanoloiseen 3-1 johtoasemaan. Uskomaton suoritus erityisesti MZA:lta kauniit harhautukset. MM ei vieläkään tunnu löytävän kunnolla keinoja murtaa VP:n sumppua, ja 4:14 ajassa lähtee maalivahti penkille ja illmac kehiin. Tästä vyöry lähtee ja Apari aivan vapaalla vetosektorilla mutta VP:n maalivahti hyppää hyppykepillä ja torjuu takakulmaan suuntautuvan vedon. Aloituksesta VPlle kiekko ja VP pelaa hienosti ja uskomattoman pelin pelannut MZA saa viimeistellä ansaitusti tyhjiin, ja ottelu on ratkennut. Vielä MM kuitenkin jaksaa myllyttää mutta Kap vetää ohi, VP iskee vastaan Daasaman karkaa ja karjalalippikset lentää kentälle kun Daasaman viimeistelee kypärätempun ja hienot tehot 3+2. Ottelu päättyy VP:n selvään voittoon.

3-1 MZA (Daasaman-Shefki)
4-1 MZA (Shfeki-Daasaman)
5-1 Daasaman (Shefki)

saves: VP 3 MM 2
poss: VP 48 MM 51

IS:n tähtiraati tänään:

*** MZA - kerrassaan uskomaton pelaaja tässä ottelussa. Tehot 2+2 ja käsittämättömiä otteita kiekon kanssa ja ilman.

** Daasaman - 3+2. Hakeutui hienosti paikoille ja pari kertaa vei MM:n puolustusta pahemman kerran

* Fice - ihan hyvä ottelu, vaikka muutaman kerran nukahtikin pahemman kerran. Nappasi kuitenkin suojuksiin urhoollisesti tärkeitä kiekkoja.