TorontoToronto 44% 48% 41%
RAPORTIN TEHNYT SAMBU2!!!!!!!!!!!!

Helsingin Jokerit ottaa yhteen Toronton kanssa, joka taistelee runkkiksen voitosta ja on löytänyt tutun paluumuuttajan (N.Gin) hädän hetkellä Hulmun jätettyä joukkueen.

1. erä

1:24 Kuulen klop-äänen ja kun käännän katseen kentälle ilona törmäilee oman maalivahdin kanssa, pientä kommunikaatio ongelmaa(ko?)
2:50 Sachl katkoo keskialueella ja lähettää Capun ja Ginin 2v1. Kiekko Ginille, joka vetää SUORAAN pakkia päin. Onnetonta.
4:00 Nopeilla syötöillä Ginille veto keskeltä: suoraan mokelle.
4:17 *** 1-0 by weiw (1+0) Dejis (0+1) Edellistä tilannetta maiskutellessa weiw siirtää Jokerit 1-0 johtoon.
5:45 *** 1-1 by Capu (1+0) Sachl (0+1) Keskittyminen oli taas muualla, mutta tuuripomppumaalilta vaikutti.

HJ saves: 5, poss: 55%
TOR saves: 3, poss: 44%

2. erä

0:28 *** 1-2 by neva (1+0) Capu (1+1) neva siirtää tarkalla sijoituksella takakulmaan b-pisteen tienoilta.
2:55 *** 1-3 by Sachl (1+0) Jokerit kontrolloi peliä pari minuuttia, jonka jälkeen kuin vahingossa Sachl herää kiekon kanssa b-pisteen päällä ja tykittää kiekon pömpeliin.
3:30 *** violent by Dejis
3:50 Jokerit puskee maalille, mutta Toronton kilppari ja moke huokaisevat jälleen helpotuksesta goalie arean ilmestyessä chat-ruutuun.
5:20 Toronton 3v1 kuivuu kasaan N.Ginin sirklaillessa kiekon kanssa ja lopulta laukoo jälleen puolustusta päin.

Kaksi erää pelattu, melko tasasta ollu tähän asti Toronton viimeistellessä paikoistaan ja Jokerien painostaessa. Huomionarvoista että Torontoon maalitykiksi hankittu N.Gin ainoana joukkueestaan ilman maalia saatika pisteitä, josko se siitä sitten viimeisessä...

HJ saves: 1 poss: 51%
TOR saves: 3 poss: 48%

3. erä

3:40 Minuutti pyöritty Toronton alueella, mutta rakoa ei löydy muurista.
3:50 *** 1-4 by N.Gin (1+0) Sachl (1+2) Capu (1+2) Ehdin näkemään että Gin vetää mokelle ja katseen harhaillessa jälleen cheerleaderien perseisiin riparit ilmeisesti pomppi otollisesti kohdille, sillä maalitili on sielläkin nyt avattu.
4:50 Jokerit saa tolppaan, mutta ei pompi yhtä mukavasti vaikka kaksi miestä ensin kiekossa.

Hienouksilta vältytään viimeisessäkin erässä Jokereiden näennäisestä painostuksesta huolimatta. Vanha viisaus päti edelleen: paremmin puolustava joukkue otti voiton.

HJ saves: 2 poss: 58%
Tor saves: 2 poss: 41%