omi 0+0=0

0-1 Gempa (Galileo), (Jasonite)

1 erä

Pelin alku oli tasaista puskemista, kumpikaan joukkue ei saanut kunnon pyöritystä aikaan.

Ajassa 1.30 Bonk pääsi ampumaan läheltä maalia, kova laukaus meni ohi vain hiukan.
Kun 3 minuuttia oli pelattu Zambolaatio iski ensinmäisen maalinsa, Galileo heitti mainion lätyn kulmasta ja Gempa iski verkot tötterölle! Zambolaatio painosti maalin jälkeen Pelijengiä.Zambolaation tiukka puolustus kesti Pelijengin vastaiskut hyvin ja erän loppu meni täysin Zambolaation hallinassa.

2 erä

Toinen erä alkoi Zambolaation painostuksella.

Jälleen kerran Pelijengin hyökkäykset kilpistyivät Zambolaation puolustukseen joka hoiti hommansa hyvin ja osallistui aktiivisesti myös hyökkäyspeliin. 2 minuutin kohdalla Miikka rynni läpi Zambolaation puolustuksen, mutta itse vedon maalivahti torjui vaivoitta.

Pelijengi alkoi päästä peliin mukaan. Pelijengi ajoi kerran tai kaksi väkisin maalille mutta Zambolaatio kesti. Pelijengi yritti avata maalitilään kyttäyspelillä, mutta se ei tuottanut toivottua tulosta.

Loppu erä oli tasaista painamista, päästä päähän.
Toisessa erässä oli hyvät paikat vähissä.

3 erä

Kolmannessa erässä Pelijengi pyrki sulkemaan keskialueen ja painostamaan Zambolaatiota.

N.2.30 oli pelattu kun Zambolaatio sai 2v1-hyökkäyksen, veto päätyi kuitenkin maalivahdin syliin.

Zambolaatio puolusti tiukasti koko joukkueen turvin eikä Pelijengi saanut maalipaikkoja.

Zambolaatiolla ei ollut mikään kiire lähteä hyökkäyksiin ja siinä kului Pelijengille arvokasta aikaa.

Galileo pisti 5 mniuutin kohdalla taas mainion lätyn, mutta ohjaus kilpistyi maalivahtiin.

Pelissä nähtiin vain 1 maali, maalin teki Gempa ja se oikeutti voittoon, Zambolaatio voitti lukemin 0-1.
Tuomari: barco
Lisätty: 04.03.2006 18:16