Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 47% 49% 48%
Alkamassa on Turtles - Metallurg Magnitogorsk

Tulosveikkaus: 3-0

1. Erä.

(1:30) Ottelu on alkanut Turtlesin kiekon hallinnalla, ja metallurg on joutunut puolustamaan
todella tiiviisti.

(2:56) Kap menettää kiekon, ja Turtles pääsee 3vs1 hyökkäykseen, hampi päättää vetää b-pisteeltä,
mutta huig saa blokattua kiekon niukasti ohi maalista.

(5:03) Trnov syöttää pellelle, joka pääsee vetämään b-pisteeltä, maalivahti torjuu eteen, josta trnov
on päästä vetämään reboundista sisään, mutta puolustus korjaa juuri ajoissa.

1. Erä päättyy.

Turtles saves 0 poss 52%
Metallurg saves 1 poss 47%

Ensimmäinen erä on maaliton, Metallurg Magnitogorsk on pelannut tiiviillä puolustuspelillä ja yrittänyt
parhaansa mukaan pitää Turtlesit poissa maalintekopaikoilta, mutta Turtles sai pari maalinteko paikkaa,
mutta vielä ei ole mennyt sisään, mutta katsotaan mitä ensi erässä tapahtuu!

2. Erä.

(3:54) Kap tuo hyvin kiekon Turtlesin alueelle, ja pääsee vetämään b-pisteeltä, mutta maalivahti torjuu
kiekon.

(4:33) Trnov vetää kohti takakulmaa b-pisteeltä, mutta puolustus blokkaa.

(4:51) Kap vetää, luistimista kimpoilua, jonka jälkeen jonkka on päästä kuljettamaan tyhjiin, mutta
puolustus pääsee niukasti estämään Jonkan yrityksen.

(5:00) Pelle pääsee läpiajoon, mutta ei saa kynättyä maalivahtia ja maalivahti torjuu kiekon.

2. Erä päättyy.

Turtles saves 2 poss 50%
Metallurg saves 4 poss 49%

Tasaisempi erä, sekä molemmilla oli hyviä paikkoja, mutta kiekko ei löytänyt tietään maalivahtien
ohi ja kolmanteen erään lähdetään tiukassa 0-0 lukemassa.

3. Erä.

(0.30) Hampi yrittää väkevästi tulla maalinkulmalta tekemään maalia, mutta puolustus blokkaa jälleen.

(1:23) Icing by Turtles

(1:26) Zudorimolle luodaan paikka viikselle, mutta maalivahti torjuu.

(1:37) Pelle ja trnov saa syöttöpisteet, kun hampi laukoo tulisesti viikseltä, puolustus pääsee vähän
väliin, mutta kiekko päätyy silti maaliin ja tilanne on 1-0!

(2:41) Huig syöttää eteenpäin Zudorimolle, joka etenee b-pisteelle ja veto! Maalivahti torjuu eteen,
josta Jonkalla helppo työ pistää kiekko tyhjiin ja peli on taas tasan 1-1!

3. Erä päättyy.

Turtles saves 3 poss 51%
Metallurg saves 1 poss 48%

Metallurg pelasi tiiviisti puolustuksessa, ja tällä kertaa se toimi Turtlesia vastaan yhtä päästettyä
maalia lukuunottamatta, hieno peli kts gg.