Tilastot

Team SaharaTeam Sahara - Game Over 6-2

Tehopisteet

Team SaharaTeam Sahara
chake 1+1=2 +3
Grosek 0+5=5 +4
Pude 2+1=3 +4
rage 0+0=0 +1
ssamu 3+3=6 +4

Game Over
Bros 0+1=1 -4
Dason 1+0=1 -4
Krueger 1+1=2 -4
Strip 0+2=2 -4

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Team SaharaTeam Sahara 3 0 5
Game Over 2 6 6
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Team SaharaTeam Sahara 47% 55% 66%
Game Over 52% 44% 33%
Raportti
Divarin playoffien 1. kieroksen DL päivä ja pelejä on pystyssä enemmän entä tiimipelejä tai vähintään saman verran. Yksi näistä peleistä on Team Saharan ja Game Overin ottelupari joka on vielä 0-0 tilanteessa, koska tämä on ensimmäinen peli.

Team Sahara oli A-lohkossa sijalla 3 kun taas Game Over oli B-lohkossa sijalla 14. Ero on siis huimaava kun vertaa pisteitä ja sijoitusta mutta näkisin kuitenkin pienen mahdollisuuden Game Overilta voittaa sarja, vaikkakin Team Sahara on kilpikonnapuolustuksellaan selkeästi ennakkosuosikki. Game Over on onnistunut kuitenkin nappaamaan hyviä päänahkoja ja varmasti haluavat voittaa.

Saharan puolelta kannattaa seurata hyökki(kärkky)paria ssamu-Pude jotka tekivät 64 maalia joukkueen 71 maalista :D siinä kannattaa miettiä, että kenet pitää vetolinjalta kiinni. Jätkät ovat myös kiekon parhaimmistoa puolustuksen suhteen joten heti kun Game Over nappaa nämä pois niin mahdollisuus on vaikka mihin.

GOlta seurantaan laittasin Dasonin yksistään joka epätoivoisilla selityksillä koittaa saada pelaajia pelaamaan.

1.Erä

00.04 ssamu menee heti kokeilee maalia.
01.00 ja nyt peli on pyörinyt keskialueella.
01.01 1-0 ssamu (Grosek) - Grosek avaa ssamun ja Puden 2vs1 tilanteesee ja ssamu vetää itse pisteeltä munkin pussiin.
02.02 ssamu karvaa hienosti kiekon Dasonilta ja pääsee kokeilemaan rannaria vielä mutta veto on perseestä eikä maalia tule.
02.41 Dason lagaa!
02.54 Grosek kokeilee siniviivalta yllättää. Ei onnistu
03.00 Game Over on aivan nesteessä
03.17 2-0 Pude (ssamu Grosek) - ssamu passaa hyökkäysalueella Puden yksinläpi ja munkki pussiin.
03.40 Huolimaton passi Pudelta jonka Bros katkaisee ja vie kiekon hyökkialueelle. Mitään vaarallista ei syntynyt.
04.22 Chucky vetää kesämökin verran ohi maalista.
05.00 Pude passaa ssamulle loistavan maalinteko paikan ja veto lähtee. Tässä kuitenkin tulee pelin komein torjunta ja Game Over pääsee melkein oneen mutta maalia ei tule.
05.00 - 06.00 Loput erästä meni aivan huti kun tuli pari juttua.

- Suvereeniä peliä Saharalta, Game Overilla suuria vaikeuksia saada paikkoja vaikka onnistuivat pari saamaan mutta nämä täytyisi hyödyntää.

2.erä

06.30 Game Overilla paikka maalin edessä mutta kiekko pomppii sen verran paljon että ei tuu mitää
06.40 One mahdollisuus mutta ssamu kerkee väliin
08.30 Nyt unohdin että olen tuomari..

Dason pitää kiekkoa ja passaa stripille. saa takaisin. sahara katkoo. ssamu yrittää kynätä mutt a dason välissä. Pude nostaa keskeltä. Bros ottaa ja avaa rännii grosek kynää ja levittää peliä. pude ei tiiä mitä tekee kentällä. Nyt on vahva mylly saharalla. grosek vetää mutta bros torjuu. Luumo ava ja levittää. Kiekko pomppii paljon mutta se tulee saharalle. ssamu pääsee laidasta läpi mutta ei tee. ssamu kuskaa kiekkoa taas mutta chucky nappaa syötön pois. Dason painii laidassa ja jatkaa eteepäi. ei tuu mitään ja mutta kokeillaan uudestaa. ei tuu mitää jasahara hyökkää nyt. Bros avaa mutta grosek edesä. Kiekko maalintakana pelataan maalineteen pudelle JOKA vetää OHI!! Strip jalkakynäilee ja rakentaa itelle vetopaikan. kusee mutta saa takaisin. eipäs saakkaan vaan sahara 2vs1 Strip kerkeää kuitenkin väliiin. ONE TULEE ja Dason heittää munkin pussiin Stripin syötöstä. Toinen syöttäjä Chucky.
11.37 2-1 Dason (Strip Chucky)
USKOMATONTA syöttöpeliä Pudelta ja Grosekilta joka päättyy laukaukseen mutta maalivahti pelastaa.

- Kun et tee niin vastustaja tekee. Game Over onnistui käyttämään yhden paikoistaan kun Sahara töpeksi omansa.

3.erä

Dason voittaa eipä voitakkaa alotusta. Kiekko pelataa pitkänä Pudelle mutta ei saa kiinni. Strip pääsee vetopaikalle mutta Dason edessä. Grosek menee hakee kiekkoa omasta päästä ja pelaa rännii. 2v1 hyökki ja GOOOOOOAL!
12.36 3-1 ssamu (Grosek Pude)

Bros pitää kiekkoa ja jatkaa eteenpäin, kiekon menetys ja taas kiekko on saharalla. Grosek kokeilee kaukaa kun maskia on mutta kiekko ei mene perille asti. chake karvaa kiekon omala alueella ja yhtäkkiä ssamu onkin jo paraatipaikalla mutta maalivahti torjuu jälleen. Chucky saa kiekon Stripiltä ja kavennus syntyy!
13.33 3-2 Chucky (Strip Bros)

Tilanne on 3-2 ja peli ei olekaan niin selvä kun osasi odottaa GOOOOOOOOOAL! Taas..

13.50 4-2 ssamu (chake Grosek)

Syöttökone Grosek tehoilee 0+4 tehoilla. Kyllä tätä kannatti odottaa kun Pude sanoi että Grose pelaa. Hän omistaa kiekon parhaimmat kädet. Game Over pitää kiekkoa saharan alueella ja luo kokoajan painetta. Dason vetää pisteeltä mutta maali ei synny. Upea keskitys ssamulta nyt Pudelle ja Maali siitä syntyy

14.50 5-2 Pude (ssamu Grosek)

Nyt on Game Over jo hätää kärsimässä kun sahara löysi maalijyvänsä. Kiire tulee mikäli halutaan jatkoille. aikaa alle kolme minuuttia ja 3 maalia pitäsii tehdä. Chake tulee isännän elkein ja ajaa lyttyyn GO hyökkääjän ja pelaa lyhytsyöttöpelin Grosekille. Tilanteesta tulee pitkäkiekko. Aikaa kaksi minuuttia ja ssamu pääsee pisteelle vetään. maalivahti torjuu helposti tilanteen ja nyt tulee 2v1 tilanne ssamu-pude akselille. aijaijai namutteluks menee eikä maalia synny ja tilanteen jälkeen Chucky pääsee pisteeltä kokeilemaan - tuloksetta. Reilu minuutti jäljellä ja kyllä se on jo naula arkussa tämän pelin kohdalta. Chake saa kiekon ja täräyttää etukulmasta sisään!

17.01 6-2 chake (ssamu)

Strip vetää, moke torjuu ja Strip näyttää kovuutta!! violenttia vain! ja Uudestaan Stripvetää mutta ei mene vieläkään. 29 maalia runkosarjassa ja nyt on apina selässä voivoivoi.. Viimeisiä sekunteja pelataan ja peli tulee päättymään lukemiin kuusi-kaksi.

- Selkeästi eniten avautunut erä. Molemmat hakivat vain sitä maalia ja mistään muusta ei välitetty.


*** TSAn kilpikonnapuolustus
** Grosek - Pelin paras aivan ylivoimasesti
* Tuomari - Raportti

Ps. Kirjoitusvirheitä varmasti on ihan helvetisti mutta ei kiinnosta.
Tietoja
Tuomari: Spears
Lisätty: 29.09.2013 21:22

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.